Kategori: Spisar - Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Larsens Kaminer & Skorstenar AB
2010-12-10
Contura ägare
Var inne hos Larsens i Billdal, fick inte ett bra bemötande. Lyssnade inte på mina åsikter. Kännde mej inte direkt välkommen. Blev affär hos en annan butik i Göteborg
Hej! Vi är väldigt måna om våra kunder och satsar mycket på detta. December har vi en väldigt stor arbetsbelastning, men tvivlar på ditt påstående.
Vi välkomnar alla! Björn Larsen
2009-10-20
TATI
Jag kan i alla fall varmt rekommendera Larsens kaminer!!!
All den hjälp jag fick från start när jag skulle välja braskamin tills dess att kaminen var på plats hemma var kanon. De var mycket service minded och tillmötesgående trots alla mina frågor. Jag betvivlar stark att de två föregående faktiskt varit på samma firma som jag.....?
2009-10-20
InDa
Jag kan varmt rekommendera Larsens. Jag fick ett kanonbra mottagande och fick svar på alla frågor. Hjälpen med inköp och installation av min nya braskamin gick väldigt smidigt. Undrar om de två ovanstående verkligen varit på samma firma som jag....?
2009-09-15
Dryga, håller aldrig vad de lovar och gör dessutom ett undermåligt jobb. Jag nog aldrig varit med om en firma som skött sina kort sämre än denna. Rekommenderar att ni väljer en annan leverantör.
Hej. Vore trevligt om du som inte varit nöjd med oss kunde kontakta oss så vi kunde få vetskap om vad som gått fel, så inte samma misstag och fel händer i framtiden.
När vi fick problem med vår ursprungliga leverantör så ställde Larsens Kaminer upp direkt. De slutförde arbetet och var mycket hjälpsamma och vi fick en hel del råd och förklaringar som vi inte visste om. T ex hade vi inte fått alla papper som tillhörde kaminen och som besktningen krävde. Stort tack för superbra installation.