Omdömen om ICA Kvantum
2011-11-11
Eva-Marie Svensson
Jag var och handlade i denna butik förra veckan. Vanligtvis brukar jag handla på Maxi Kungsbacka, men denna dagen befann jag mig på Kungsmässan och tänkte passa på att handla mat samtidigt som vi besökte andra butiker. Tyvärr fick jag ingen positiv upplevelse på Ica Kvantum Kungsmässan. Det var trångt mellan gångarna i butiken, och det var svårt att hitta personal att rådfråga. Den jag tillslut hittade var inte villig att hjälpa mig då han var på väg på rast. Sen fick jag fel pris i kassan, och fick betala ett högre pris än det som stod på etiketten i butiken. Nej, jag är tacksam att jag har maxi. Där ska jag fortsätta att handla.
2011-09-29
Danne
Mer regel än undantag att det är fel pris i kassan, naturligtvis till kundens nackdel.
Har inte varor som annonseras.
Svarar inte på mejl.
2011-06-20
Håkan
Alltid super trevlig personal och det bästa sortimentet man kan önska sig. Detta är en butik av toppklass med kanonfin färskvarulinje!
2011-05-24
Magnus
Sveriges bästa butik, tar alltid hand om sina stamkunder. Bäst inspiration och service och alltid får man hjälp när man frågar!
2011-04-28
M.K.
ICA Kvantum på kungsmässan är väl värda sitt pris: Sveriges bästa matglädjebutik 2011. Alltid lika fräscht och personalen är otroligt serviceminded.
2009-07-24
Henke
En mycket trevlig butik med plus för delikátesslinjen och frukt& grönt!
2008-12-28
Magnus
Var på besök i butiken 27/12. kunde inte tro att det varit julhelg för några dagar sedan. Välfyllt i hyllorna och ren och snyggt överallt. Mycket personal som jobbade på till 100%. Trevligt bemötande hade dom tid med oxå. IMPONERANDE!!!!!!
Grattis Kungsbackabor till Sveriges finaste matbutik!!!!
2008-01-28
Hur kan den sk "bästa matbutiken" tillåta upp-packning av varor när det är som mest kunder på ex. fredag förmiddag? Det går ju knappast att ta sig fram med stora vagnar och trånga passager!
2007-06-11
Elisabeth
Fick vänta på min laxfilé, men, vad fin den var! Alla gästerna på studentmottagningen var hänförda! Serviceminded personal! Tack
2007-05-18
Nöjd kund
Varje gång jag går och handlar blir jag väldigt glatt bemött av de anställde i kassorna. De är mycket professionella när gäller kundbemötande; de ser till kundens bästa i alla sammanhang. Och inte bara det, sortimentet är täckande och det är lätt att hitta vad man söker. Handlingen blir smidig, lätt och snabb -allt man kan önska sig då tiden inte alltid räcker till. En stor applåd.
2007-05-08
Dawid
Personalen på ICA Kvantum verkar ha roligt på jobbet; genomproffsiga, heltrevliga och hjälpsamma. I butiken ryms allt man behöver och även en hel del för lyxkonsumtion. Och det går lätt; sen självscanningen infördes finns inget motstånd att gå och handla.
Detta är en butik i världsklass med ett sortiment som är utöver det vanliga. De har allt och det där lilla extra som gör att jag handlar i denna fina butk. Personalen är också supertrevliga och hjälpsamma, tack för att ni finns.