Omdömen om Villastadens Frisersalong Hår & Nagelvård
2011-09-24
Hipp hipp Hurra på 10 års dagen 1 oktober till stans bästa frissa. Anette
2011-08-31
Vill tacka Li på salongen för proffsig och snabb hjälp !! Kommer snart tillbaka det vet du !!
lättad kund
2011-05-11
marie
jag har snart klippt mig hos Li i 10 år har alltid blivit snygg och har inte haft samma frisyr 2 gånger. När jag kommer har hon redan kollat ut olika förslag till frisyrer som passar mig. Varje gång har jag fått beröm på jobbet. Min man och min söner går också hit och är supernöjda! passa på att fixa naglar med!!
2011-03-14
Hopplösa jag
Vill sluta mig till de andra nöjda kunderna och säga Tack ! Jag är en jobbig kund - men Li har tålamod och fixar och fixar. Kram
2011-02-21
Nina
Är en f.d hemmafixare med håret, inte nu längre !
Tack Li ! Puss & kram ses snart igen.
2011-02-07
Jag vill bara hålla med de andra på denna sidan. ag rekommenderar oxå Li på villastadens.
Åk dit och du blir super nöjd.
Slingorna blev toppen ! Tack !
Ses snart igen.
2010-12-30
barbro
jag åker från stockholm två gånger per år för att göra slingor hos li, ingen i stockholm har gjort det bättre,mina kollegor på skolan undrar var jag har min frissa.
2010-12-16
Gunnel
Kan inte göra annat än att hålla med om alla lovord som Li har fått. Alltid glittrande glad och fixar till det såman känner sig som ny.
2010-12-16
Marie
Staden vilmlar av frisörer , men vart ska man gå ?
Gå till Li Villastadens F. man blir snygg o väldigt glad.En riktig energi kick !!!
2010-12-06
Sussie
Om du som jag trampat runt i stan och letat frissa, vill jag säga GÅ til Li hon lyssnar och gör som du vill ha det , eller rättare sagt bättre !!
2010-11-22
Monica
Även om det kändes kort, blev det toppen.
Fick mkt beröm för buset o färgen i frisyren.
Kunde tom busa till det själv dagen efter..inte illa.
Letar du efter en ny frisör, säger jag bara sluta leta. Besök Li o du hittar hem.
2010-11-08
småbarnsmamma
Li fixar så väl barn som stressad småbarnsmamma...och mormor!!!!!!
2010-11-08
Vill du träffa en tjej som vet vad hon gör , besök Villastadens frisersalong med pplats utanför o med en skön atmosvär. Du blir garanterat nöjd.Låt henne göra follieslingor det blir en höjdare !
2010-10-28
Elin Adolfson
Borås bästa frisör!
Du får det alltid som man vill ha det Li :)
Puss & kram
2010-10-08
Anna Axelsson
Jag har gått och klippt mig hos Li i många år och jag blir alltid så fin i håret dessutom är det så trevligt atmosfär på den salongen med det lilla extra.
2010-09-07
GM
Var hos Li för någon vecka sedan och ville förnya mig. Hon krullade och klippte och jag blev helnöjd. Kul att du vågar exprimentera så att det inte alltid blir detsamma. Tack Gunilla
2010-09-02
kan inte bra själv !
jag har varit en fixa hemmare men nu ska det upphöra hittat Min frissa !! Du är bäst Li !
2010-08-21
Gick med mitt trista hår till Li, som färgade och fixade håret exakt som jag ville ha det, toppen! Hon vet hur man vill ha det. Slingorna blev perfekt i Rhodos, det blev som du sa. Är jätte nöjd! kram Henny
2010-08-21
Marghareta
Li är min goá frissa och hon fixar alltid mitt hår till de bästa. Jag behöver inte tänka, det fixar Li. Hon vet exakt hur man vill ha håret. Vi skrattar och fikar och har alltid kul, hon är en toppen frissa! vill rekomendera henne, ni kommer inte ångra er, det lovar jag!:)
2010-08-16
emma
Var hos Li på hennes salong efter semestern , det var en härlig stund ! fin i håret , hon lyssnar vekligen på mig ! Tack snälla !!
2010-08-03
Monica
Väl värt varenda besök.
En skön tjej med bra ideer om färg o frisyr.
Ger dig verkligen den tid du behöver om man som jag e handikappad.
Är toppen nöjd varje gång, bättre ställe kan man inte hitta.
Gjorde min bröllopsfrisyr o hjälpte mig klä mig inför mitt bröllop.
Tack du är bäst Li.
2009-05-25
ibland behöver man något nytt och det fick jag här. trevlig o hjälpsam, man känner sig speciell presic som det ska vara.
stort tack !
Din nya trogna kund.
2008-07-25
Lotta
Det är verkligen vad man gör när man kliver in i Villastadens Frisersalong. Jag är bor i Kinnarp o kör med nöje till Borås, helt enkelt för hon är värd det. Jag har sökt på många ställen men jag har definitivt hittat mitt ställe för mina minuter i lyx. Hon är mkt kompetent, verkligen lyhörd, inte rädd för att prova om jag som kund vill ha lite extra liv i håret tex, omtänksam o glad. Jag går därifrån med massor av energi o känner mig lika ompysslad varje gång.
2008-04-28
Nöjd kund
Är noga och id'erik. Kan varmt rekommendera. Hade tidigare inen speciell frisör, men det har jag nu.
2007-10-02
slingan
Jag är jätte nöjd allt man kan tänka sig ! Tack för goda kunskaper och service på högsta nivå !
Tack för att du finns och hjälper mig när jag alltid ringer i sista minuten. Resultatet av dina flinka händer är ALLTID superbra. Alltid lika mysigt att komma till dig.