Gökboet

Omdömen om Gökboet

2012-04-13

Mycket missnöjd kund

Varning för oseriöst företag

Sliten lokal!! Sliten utrustning! Mycket av deras saker var tejpade med svart eltejp!!!! Sumodräkterna, tejpade. En sliten tjur med fasttejpade horn. Skyddshjälmar, tejpade!!! MM MM Personal som inte kan sina saker vilket resulterade i en skadad person från vår grupp men som endå fick betala fullt pris trots att hon bara deltog i 1 gren av 5 (den hon skadades i)!
340 kronor för ingenting kändes det som.
När vi bad om kvitto så fick vi inte det. Den första personen kunde inte kassan sa han och den andra personen som kom istället sa att de inte kunde stämpla in mera den dagen för de hade stämplat ut för dagen!! Detta trots att det kom fler grupper EFTER oss. Hur kan man stämpla ut kassan då om det inte pågår mygel? Den sista killen sa att vi kunde ringa på måndagen och då begära att få ett skrivet kvitto!!!!!!
Jag skulle aldrig någonsin rekomendera detta ställe för någon av mina vänner eller ens ovänner!!!!

2011-06-30

Robban

Mycket dåligt bemötande

Osakligt och otrevligt bemötande i telefon. Felaktig information på hemsidan.

Kort sagt oseriöst intryck, inget jag skulle våga satsa på när det gäller en upplevelse man vill vara säker på blir lyckad. Välj något annat är mitt råd.

2011-06-15

tea

KUL!

Helt galet roligt! Vi var här på möhippa och det blev verkligen lyckat! Det måste man definitivt göra om!

2010-09-01

Karin

Hur kul som helst!

Trevliga lokaler. Inte alls slitet som övriga skriver. Vi hade den bästa firmafesten på många år med sjukt roliga aktivteter. Sedan fick vi duscha och basta gratis.

2010-05-27

Linus

Kan inte rekommendera

Sliten miljö och slitna grenar. Därför kan jag inte rekommender det tyvärr.

2010-05-24

Linnea

Slitet

+ Trevlig instruktör och tydliga instruktioner.
- Mycket var slitet och nedgånget. Trasiga sumodräkter, trasiga lagvästar, vi fick byta aktivitet pga av ej fungerande grejer. Slitet visir på hjälmen, när vi skulle ha skytte. Bastun ur funktion. Fortfarande problem med att det inte fanns varmvatten i tjejernas dusch. (Se tidigare inlägg.)

Pga allt detta kommer jag inte att rekommendera Gökboet, även om själva aktiviteterna var roliga. Då det kostar 320kr per person (ska höjas) så borde man satsa på att laga och köpa nytt.

Nöje och kultur
R1001185;Paintball