Omdömen om Gökboet
2011-06-30
Robban
Osakligt och otrevligt bemötande i telefon. Felaktig information på hemsidan.
Kort sagt oseriöst intryck, inget jag skulle våga satsa på när det gäller en upplevelse man vill vara säker på blir lyckad. Välj något annat är mitt råd.
2011-06-15
tea
Helt galet roligt! Vi var här på möhippa och det blev verkligen lyckat! Det måste man definitivt göra om!
2010-09-01
Karin
Trevliga lokaler. Inte alls slitet som övriga skriver. Vi hade den bästa firmafesten på många år med sjukt roliga aktivteter. Sedan fick vi duscha och basta gratis.
2010-05-27
Linus
Sliten miljö och slitna grenar. Därför kan jag inte rekommender det tyvärr.
2010-05-24
Linnea
+ Trevlig instruktör och tydliga instruktioner.
- Mycket var slitet och nedgånget. Trasiga sumodräkter, trasiga lagvästar, vi fick byta aktivitet pga av ej fungerande grejer. Slitet visir på hjälmen, när vi skulle ha skytte. Bastun ur funktion. Fortfarande problem med att det inte fanns varmvatten i tjejernas dusch. (Se tidigare inlägg.)
Pga allt detta kommer jag inte att rekommendera Gökboet, även om själva aktiviteterna var roliga. Då det kostar 320kr per person (ska höjas) så borde man satsa på att laga och köpa nytt.
2009-07-16
CJ
Hade Gökboet som en del av en svensexa. Tanken med aktiviteterna är bra och det finns många som skulle kunna vara roliga om det skötts bättre. ALLA aktiviteter vi provade förutom den mekaniska tjuren gick sönder eller var felaktiga. Instruktören glömde att vi skulle ha hjälmar, så vi blev utskällda av en annan instruktör. Två hjälmar gick sönder och bungeelinorna var helt slutkörda. Kunde varit kanon, men tyvärr så sköts inte stället alls!
Hej CJ,
Vi har otroligt många svensexor och möhippor hos oss där vi oftast bara får tackmejl och positiva kommentarer. Därför är det bra att höra att det blir tok ibland. Vi går igenom våra grenar varje vecka så allt ska fungera bra. Det finns över 25 grenar på Gökboet så alla grenar kan inte gått sönder. Hjälmar är viktiga så man inte slår sig. :-)
2009-04-23
Besviken
Hade möhippa och skulle efter femkamp basta och ha lite spa. men icke... iskallt vatten i duschen. Fick svaret att det inte borde hänt då det inte varit så mycket folk denna dag, hur är det när det är mycket folk. Någon reducering av priset fick vi inte heller då vi inte betalat för dusch!?! Räkna inte med att ni kan duscha efter aktiviteten.
Hej Besviken,
Det är jättetråkigt när tidigare grupper inte stänger av duscharna utan låter de stå och rinna så varmvattnet tar slut. Nu har vi nyrenoverade duschar med knappar på duscharna så nu hoppas vi att det inte ska hända igen.
2008-07-01
Josefin
Vi skulle åka gokart med jobbet men testade er nya aktivitet med Gokart på vatten. Shit vad härligt det var. Bra instruktioner och otroligt häftiga båtar. Det gick fort! Tusen tack.
2006-04-26
Svettig
Vi hade den grymmaste dagen i helgen. Jag har varit på många svensexor men detta slog allt. Vi började med folkrace på förmiddagen, gjorde en sjukt rolig femkamp, duschade och bastade och avslutade med middag. Allt hos Gökboet. Otroligt trevligt bemötande med glimten i ögat.
Sliten lokal!! Sliten utrustning! Mycket av deras saker var tejpade med svart eltejp!!!! Sumodräkterna, tejpade. En sliten tjur med fasttejpade horn. Skyddshjälmar, tejpade!!! MM MM Personal som inte kan sina saker vilket resulterade i en skadad person från vår grupp men som endå fick betala fullt pris trots att hon bara deltog i 1 gren av 5 (den hon skadades i)!
340 kronor för ingenting kändes det som.
När vi bad om kvitto så fick vi inte det. Den första personen kunde inte kassan sa han och den andra personen som kom istället sa att de inte kunde stämpla in mera den dagen för de hade stämplat ut för dagen!! Detta trots att det kom fler grupper EFTER oss. Hur kan man stämpla ut kassan då om det inte pågår mygel? Den sista killen sa att vi kunde ringa på måndagen och då begära att få ett skrivet kvitto!!!!!!
Jag skulle aldrig någonsin rekomendera detta ställe för någon av mina vänner eller ens ovänner!!!!