Omdömen om Nols Ciklidhobby
2008-11-16
saxmark
Kent som äger affären har en enastående kompetens och skulle han sakna kompetens på någon ny art så drar han sig inte för att erkänna detta. Han kan låta bli att sälja för att man är påväg att göra ett dumt beslut och det har jag nog sällan vart med om i en akvariebutik tidigare. Skulle jag tipsa om en sötvattensbutik i sverige så skulle det blir Nols Ciklidhobby.
2008-10-16
SAakvarium
Kan bara ge Kent beröm, dels för mycket bra priser och bra bemötande...(kan personalen på Zoo-mässan prya hos Kent..?) Har bra priser från början, men ger frikostig rabatt på redan låga priser. Är också ärlig om fiskens kondition.Kan bara säga...fortsätt ditt fantastiska jobb!!!
2008-07-03
nöjd
så bra det kan bli. kent vet verkligen vad han pysslar med och delar gärna med sig av sina kunskaper till kunderna. rena och fina akvarier och mycket bra råd.
2007-07-27
Putte
Dom som jobbar där har mycket bra information att dela med sig av. Alltid trevliga och posetiva.
2007-05-30
Christer
Kent på Nols Ciklidhobby besitter en bred kompetens inom sitt område nämligen akvariefiskar och tillbehör till dessa. Kent tar sig alltid tid med kunden och ser till att man får bästa service trots att han är ensam i butiken. Kan bara säga att man blir aldrig besviken när man besöker eller ringer till Nols Ciklidhobby.
2007-05-28
Johan
När vi, eller rättare sagt min fru, bestämde oss för att starta upp ett stort ciklidakvarium så fick vi höra flera historier om hur svårt det är att få rätt bakteriebalans i akvariet. Vi fick flera tips om vilka metoder och kemikalier som var bäst, men det bästa tipset var faktiskt att åka till Nol. Nere i en källare har Kent inrett en fantasktisk butik med massor av avkvarier. Färgprakten hos fiskarna gör att det känns som att vara inne i en godisbutik, i alla fall för en akrvarist. Med Kents råd, tålamod och helt utan dyra tillsatskemikalier lyckades vi få igång vårt avkarium utan några som helst problem. Trots att vi då bodde i Lysekil, 10 mil bort, så återkom vi regelbundet till Kent för att köpa nya fiskar eller för att få fler goda råd.
2007-04-03
Henrik
Snacka koi och dammar med kent, vettiga priser och mycket kunskap.
2007-03-05
Friberg
en av dom allra bästa, har verkligen fått användbara tips och råd här.
2007-01-12
Héléne
enormt utbud, mycket kunnighet,trevlig, bara positivt om ALLT
2006-11-08
Patrick W
Enormt utbud av främst Tanganyika och Malawi, men även CA som jag håller på med. Trots att det är en bra bit för mig att åka gör jag det mer än gärna. Blir alltid respekterad för den jag är och mina erfarenheter samt att jag vet att jag alltid får utbudet till absolut bästa pris.
2006-07-11
"Minja"
En mycket kunnig och seriös personal. Ett otroligt stort utbud av allt man behöver till sitt akvarium. Mycket VÄLSKÖTT!
På Nols Ciklidhobby har jag hittat min husleverantör för dammfiskar och tillbehör. Kent är otroligt kunnig och engagerad. Bra service och bemötande från en källarfirma med stort hjärta. Generösa öppentider.