Kom dit och bad om champagne/askblont hår, eftersom jag var trött på mitt platinablonda. Visade en bild av exakt den färgen jag önskade, och frisören var säker på att kunna ge mig exakt det resultatet som jag önskat. När färgen är urtvättad är jag inte längre blondin, eftersom frisören slängt i SVARTA slingor. Grät i flera dygn, eftersom mitt hår såg ut som en häx-halloween-peruk (Svart hår med lite vita slingor i). Alla i min närhet blev gråtfärdiga när de såg mig, eftersom hela håret såg så hemskt ut. Fick efter ett par veckor bleka håret 7 nyanser, för att äntligen bli blondin igen. Men min hårkvalité som från början var perfekt, är numera helt förstörd. USCH! 1500:- för ett förstört hår! Gå INTE dit!