08 - 624 06 60, Granitv. 36A, 183 63 Täby

Omdömen om Optimal Montage AB

2012-05-03

Ulrica

Otroligt nöjd.

Anlitade Optimal Montage på rekommendation. Vi hade planer i tre år på att göra om vårt kök. Var lite nervös och orolig innan påbörjande start av renoveringen, efter allt man sett på tv m.m. Blev väldigt imponerad av hur enkelt allt blev när man efter ett tag märker hur allt flyter som det ska, samordningen med alla hantverkare, rörmokare, elektriker, målare. Allt från samma team! Kanon! Speciellt tack Richard för alla problemlösningar, stort kunnande i branschen, stora rekommendationer!

2012-04-06

Kerstin o Hans

optimal montage

Vi är jättenöjda.Fint och snabbt arbete kom på utsatt tid.Stefan var trevlig att samarbeta med.Gav små tips o synpunkter.Rekommenderas varmt Toppenbra

2011-12-31

Evert

Toppen!

Vi fick Optimal på rekommendation av en kompis, som i sin tur hade fått de rekommenderade av Ikea. Förväntningarna var därför höga men de friades in med råge. Bra med snabb och rimlig offert, genomgång vid hembesök med små justeringar och tips, och samorning av inblandade hantverkare (el, VVS, målare). Fortlöpande återkoppling med kunden. Trevligt bemötande av alla hantverkare som passar utlovade tider. Köket blev färdig inom avsatt tid, och väldigt snyggt. Stort eloge till Linus från Optimal som närmast egenhändig byggde det nya köket med en yrkesstolthet som man allt för sellan ser hos hantverkara. Vi rekommenderar Optimal utan tvekan!

2011-10-04

Georgi Lundman

Motiverad personal med sinne för ordning och reda

Vi har i över 10-år samarbetat med Optimal montage renoverat flera 100-tals kök och vill bara här lämna vår bedömning från ett branchperspektiv, och det omdömet är väldigt högt. Det ryms mycket kompetens och erfarenhet på Optimal Montage och deras vilja att lösa problem och genomgripande förståelse för köksrenoveringar gör att vi varmt rekommenderar dem.

2011-09-16

Bo

Hafsigt, slarvigt och otrevligt

Anlitade Optimal för renovering av kök. En hel del slarv och vilja att göra så lite som möjligt. Kyl och frys står snett. Lister slarvigt uppsatta. Dålig finish. Ojämn kakling. Tapetsering slarvigt gjort (snett, glipor mellan tapeter, m.m.). Slarvig fakturahantering. Rent otrevligt bemötande. Vill Ni ha en bra partner och ett bra jobb, välj någon annan än Optimal Montage!

2011-06-30

Dick Ekman

Hel nöjd kund

Vi är mycket nöjda med Optimal Montage.
Dom kan sin sak, har bra kontakt och mycket bra samordning med övriga hantverkare. Kommer med egna ideer och förslag, men framförallt lyssnar och förstår. Vänligt bemötande, håller vad man lovar. Vårt nya kök blev klart på utsatt tid, trotts att vi tog bort vägg och fälde in kyl/frys i annan vägg.

2011-05-30

Mia I

Ni kommer bli nöjda! Tro inget annat.

Jag har gjort om köket precis i mars/april med golv,målning vit-varor - rubb och stubb -och kan inte säga annat än att dom gör ett mycket bra jobb. I tid, lyssnar och har enga ideer för bästa lösning som dom diskuterade och frågade. Inga av dom problem som pratas om nedan. Alls. Tvärtom. Anlitar dom utan tvekan igen. Jag kom i kontakt med dom tack vare Ikea (som rekommenderade dom) och jag har svårt att tro att dom överhuvudtaget skulle säga sånt om dom fått alla dessa klagomål .....

2011-02-21

Lars

Tyvärr.. :(

Flera veckor försening, mängd slarviga fel och de skyller på allt och alla när de inte gör bra jobb eller blir klara i tid.

Tyvärr är de precis som alla andra hantverkare och det är ett dåligt betyg.

2011-04-28

Någon "Lars" har vi inte haft som kund i anslutning till omdömets införande. Ev. fel och brister åtgärdar vi alltid. Flera veckors försening orsakade av oss finns inte på kartan. Eftersom jag inte tror att "Lars" är en kund till oss får du gärna överbevisa oss med att skriva ditt efternamn.

2011-01-31

Kalas!

Trevlig personal och snyggt utfört arbete vid montering av mitt kök!

2010-11-25

RN

Otroligt bra!

Första gången jag är positivt överraskad över en hantverkare. Helt underbart, började innan utsatt tid, var klar mycket tidgare än vad som sagts, bra kvalité, initiativrik och såg till att ordna med externa hantverkare (elektriker etc) som också höll bra standard. Supernöjd!

2010-07-13

Marie

Mycket bra, över förväntan!

Stor eloge till Stefan på Optimal Montage som inom uppsatta tidsramar installerade mitt nya kök. Erfaren, snabb och noggrann. Problemlösare om ngt oväntat dök upp och gav bra små tips under vägen. Trevlig att samarbeta med.

2011-04-28

Tack Marie för att du uppmanade mig att gå in och svara på omdömen på rejta.

2010-02-05

RJ

Otrevliga och snorkiga

Helt otroligt otrevliga, går inte att samarbeta med över huvudtaget.
Vid installation av kök så vart det mesta förstört och dom skyller ifrån dig.

2011-04-28

Om vi förstör något åtgärdar vi det. Jag tror inte du är någon kund till oss eftersom du inte vill ge dig till känna.

R1000656;Byggmästare, Byggnadsentreprenörer