2009-08-29
Har varit dit en gång och tänker inte återvända... Fick jättekonstigt bemötande i telefonen, och fick inget riktigt svar på vad det kostade. När jag kom dit kändes frisören väldigt oengagerad och lyssnade inte alls på vad jag ville, utan klippte något helt annat...
2007-10-06
tjejen
Elin deras nya lärling, en riktig toppen tjej, snäll och gullig och gjorde mig jätte fin i håret.. rekomenderar hennes skarpt.
2007-09-04
fin kvinna
nämen o så trevligt, mycket trevliga öppet tider, och trevliga individer samt hemtrevliga gardiner
2007-09-04
nöjd kund
Jättebra salong. Går alltid dit när jag ska klippa mig.
2006-09-29
Har speglat mig hela dagen, är helnöjd! Gå dit!
2006-09-04
SL
Jag har varit kund i mer än åtta år. Har även provat andra frisörer, men alltid återvänt, det säger ju mkt. Jag rekommenderar dem varmt.
2006-07-11
sara
kanon att de har kvällsöppet och att de har studentrabatt, något som vi "fattiga" studenter uppskattar. Dessutom är de jätteduktiga frisörer. De får högsta betyg!
var in på salongen och undrade om det fanns någon drop in tid, de hade en hos deras elev. har varit till många olika frisörer i stan men aldrig blivit så nöjd.
Jag berättade vad jag ville göra och hon lyssnade och gav tips på hur man kunde göra det lite annorlunda så det skulle passa just mitt ansikte bättre.
Helnöjd!