Omdömen om Palmyra Kebab
2011-12-27
Jag gillar inte deras mat. Har provat flera olika utav deras rätter. Dessutom serveras det FEL tillbehör till kebaben. Finns bättre kebaberior!
2011-11-08
Enorma portioner av frasiga pommes och GOTT kött. Bara salladen på tallriken gör dig mätt! Dessutom kan man åka hit bara för aiolin. Som dessutom finns i fri tillgång i pump. Matmagi!
2011-09-03
robert
Asså helt sinnesjukt gott asså, riktig kebab smakar som denna finns fan inget godare
2011-08-25
Eva
Du har inte ätit kebab förrän du har käkat här! hur gott som helst.
2011-02-03
Ludvig
Jag har aldrig ätit så sjukt god kebab som på Palmyra kebab. kan inte annat än rekommendera alla som gillar kebab att åka till Årsta och käka där :D
2010-12-20
Palmyra är definitivt värt en omväg för att besöka. Här blir man inte besviken, (mycket) stora portion och alltid gott!
2010-08-31
Jag har alltid lovordat Palmyra för deras portioner och goda smak. Nu vet jag inte vad som har hänt. Jag beställde en kebabtallrik med ris. Mängden kött har minskat avsevärt, det kändes som att de fyllt ut tallriken med sallad. Smaken var inte heller den samma. 95:- för denna portion är alldeles för saftigt, de borde åtminstone ha lunchpriser. Det var nog tyvärr mitt sista beökt på Palmyra om de inte återgår till gamla takter samt sänker priset med minst en tia.
2010-08-28
G-Man
Lätt bästa kebaben i stan! Man blir garanterat mätt! Har du inte ätit där, har du verkligen missat något!!
2010-08-15
pille
värsta keeebaben, fett stora protioner
2010-06-01
Robert
Testade Palmyra första gången idag och visst smakade kebaben helt okej, men det var inte den godaste kebab jag ätit. Då är Familjegatuköket i Hallunda centrum bättre. Även Peperoni i Heron city, Kungens kurva är bättre. Priserna är dessutom lägre där. Tycker nog att Palmyra är lite överskattat.
2010-02-25
Måns
Alla har pratat om hur fantastiskt palmyra är. Portionerna är stora men maten smakar ingenting
2010-02-24
Mycket god kebab som alla bör uppleva någon gång. Dock inget ställe man käkar på varje vecka eftersom det är för stora portioner och lite dyrt. Men som sagt, en av de bästa kebabrestaurangerna jag vet.
2010-01-08
Årstabo
Flyttade till Årsta för 10 år sedan efter att mer än 20 år bott på Södermalm. Okunnig om vad Palmyra vad för något besökte jag det inte på flera år. Det var först när bekanta frågade mig om jag bodde nära Stockholms (i vissa fall Sveriges) bästa kebabställe som jag och min fru traskade dit. Nu är vi där lite väl ofta :-). Bättre kebab finns inte och vilken otroligt vänlig personal. Lägg dessutom till att det alltid är rent och fräscht och fullpoängaren är ett faktum!
2009-11-03
Johanna
Jag hörde talas om Palyra genom min mamma och bror. I början var jag inte direkt ett fan av kebab men sen åt jag i Södertälje och började gilla det mer och mer. En dag tog mamma mig till Årsta för att handla på Palmyra. Godare kebab finns nog inte. Vi åker alltid till Palmyra när vi ska äta kebab. När man går in och ser priserna så tycker man att det är lite dyrt men sen ser man tallriken och då är det helt klart värt priset.
Tummen upp för Palmyra Kebab <3
2009-10-17
EL
Bästa kebaben! De får dock inte utbyttja detta och börja höja priserna som dem redan gjort =)
2009-10-14
MC
..att aldrig kunna äta kebab nån annanstans igen utan att tänka på Palmyra. Stockholms bästa kebab, utan tvekan.
2009-08-11
fredrik
Själv är jag ingen Stockholmare men är i Stockholm ibland med jobbet. När jag är sugen på Kebab och är i Stockholm då är det Palmyra som gäller. Supergott, prova du också du blir inte besviken
2009-07-15
Staccato
Jag har ätit på Palmyra regelbundet under 10 års tid. Har fortfarande inte fått en kebab på annan restaurang som varit i närheten av de som serveras här. Stora portioner och suveränt gott! Väl värt en omväg!
2009-06-25
Per
Jag blir alltid lika besviken när jag äter Kebab någonannanstans. Inget slår Palmyra.
2008-11-19
Mikael
Palmyra är en restaurang av väldigt hög kvalité. Maten går visserligen att ta med, men den håller klart högre klass om man äter på plats för då kan man själv anpassa med tillbehör och såser. Personalen är dessutom alltid väldigt trevlig och artig, vid ett tillfälle frågade en vän till mig efter ananas till maten (vem vet varför). Det var tyvärr slut fick vi höra men efter ett tag kom en tallrik med ananas fram till honom. De hade nämligen skickat ut en att handla så att de önskemål min vän hade skulle uppfyllas. Bara en sån sak, att gå ut och handla för kunden, är enligt mig ett stort tecken på vilken attityd man har mot kunden. Det kostar en del men med tanke på hur stora portionerna är så går det jämnt ut på det stora taget. Att maten dessutom är jättegod kan inte direkt göra målet mindre prisvärt.
2008-11-17
Thomas
Som stor älskare av mat från mellanöstern men med en obruten rad av misslycklade besök på diverse kebabhak kliver jag på rekommendation in på Palmyra Kebab i pensionärsstinna Årsta. Kan man sälja annat än husman här? Jag tränger mig ner på enda lediga platsen och konstaterar att det kan man tydligen. Tallriken framför mig är proppad med fräscha grönsaker, hommous och ett antal nygräddade fetaostpajer. Jaha, kvantitet före kvalitet tänker jag skeptisk och sätter tänderna i första pajen. Både och tydligen! Ljuvlig paj, underbar hommous och grönskaker som jag toppat med pickles och fefferonis från det generösa salladsbordet. Det har blivit många luncher i Årsta sen dess...
2008-11-17
magmos
Nu kan man betala med kort också. Äntligen! :) Sveriges lätt bästa kebab!
2008-11-14
Challe
Palmyra är stället som får hungriga att bli mätta och mätta att bli hungriga. Deras enorma utbud på menyn tillsammans med en självplocksdisk, där du vrakar bland grönsaker du vill ha till på din kebab eller vegetariska tallrik. Utbudet är stort och du kan välja precis som du vill till ditt köttspett, kyckling, nöt, vegetarika meny. Hörde i kön idag om folk som rest hela vägen från Östermalm för att kalasa här! Palmyra är kända i hela Stockholm det ser man på alla företags bilar med olika loggor som parkerar utanför. Varför inte? det är fräscht i lokalen, trevlig personal och man ser alla färskvaror. Du får plocka själv om du saknar något! Har ni inte haft vägarna förbi än, så lägg om rutten i GPS:en, det är värt hela resan.
2008-11-05
Thomas N
Varje sommar tar gänget på Palmyra en välbehövlig semester och stänger restaurangen. När dom åter öppnar i början av augusti så slingrar sig ofta köerna en bra bit utanför dörren. Man förstår varför. Här får man STORA portioner till humana priser. Allt smakar förträffligt och om man väljer att äta i restaurangen (många väljer take-away) så är det alltid rent och snyggt. Extra plus för en himmelsk Humous samt pickles som man aldrig ser på andra kebab-hak. Omväg och omväg förresten, du får nog ta dig till Beirut eller Istanbul för att hitta mat i samma klass för den här typ av käk.

Mycket(!) mat till bra pris i god kvalité. Jag får alltid extra sås när jag ber om det = tyder på att personalen är service minded. Enda stället i Årsta som har hämtmat till kl. 23. Synd att pitan inte bakas på plats.