Omdömen om Tinas Hårstudio
2011-05-04
Mellis
Mycket proffsig och erfaren personal, det går snabbt och det är alltid lika trevligt att träffa tjejerna på Tinas hårstudio.
2011-05-01
Emil
Janette var jättebra och otroligt trevlig, hit kommer jag nästa gång frillan skall klippas.
2011-04-20
Finnen
Mycket bra klippning av manshår av typen tjock kalufs.
2011-04-14
Gabrielle
I särklass charmig friser salong med trevlig personal.! Klipper mig hos Jeanette som är service minded och lyssnar in på hur man önskar se ut i håret efter en klippning...
Jag rekommenderar den salong varmt.!
2011-02-25
Kim
Jag går och klipper mig hos Jeanette, och hon är jätteduktig! Håret blir alltid välklippt och hon är väldigt trevlig och ger bra service.
2011-02-17
Sven-Erik
Jag är kund hos Jeanette "Sumpans" trevligaste och bästa frisör. Kom och klipp hår, skägg och jag lovar att du kommer att bli mer än nöjd.
2011-02-16
Ann
Alltid lika trevligt bemött hos tjejerna på Tinas Hårstudio .Fräsch och skön atmosfär.Blir lika nöjd oavsett om det är Jeanette eller Tina som klipper mig . Dom är alltid proffsiga. Rekomenderas!!!!!!
2011-02-14
A
känner mig alltid så fin när jag går ifrån Tina.
Hon lyssnar och är alltid så noggrann!
2010-08-12
Emma
Tog en drop-in-klippning. Blev hastigt klippt medan kunden som hade bokat en tid fick vänta. Stressig och otrevlig frisörska som mest var intresserad av att tjäna lite snabba pengar. Upptäckte när jag kom hem att håret var snett klippt. Går aldrig dit igen.
Har klippt mig hos Jeanette 2 ggr. Första gången bad jag att få bara topparna klippta. Så blev det också till skillnad från många andra frisörer som klipper av nästan 10 centimeter.
Nästa gång fick hon fria händer och det blev jätte fint.
Toppen!!