Sukiyaki Japansk Restaurang

Omdömen om Sukiyaki Japansk Restaurang

2011-09-30

Camilla

Suveränt!

Maten är så otroligt god! Fräscha, fina råvaror. Jättegod sushi. Bra service, detta är en av våra favoritrestauranger. Inte lika bra på luncher, maten är jättebra men tråkigare upplagd.

2010-10-12

Martin

Ingen för mig

Så att det skulle vara så bra, men tyvär måste jag säga att jag blev riktigt besviken.

2010-09-10

sm

Kanon mat!!!!

trevlig personal och god mat behöver man säga mer!!!!

2010-05-05

JanE

Bra Mat

Grymt god mat,kan rekommendera oxfilérulladerna eller strimlad entrecote fast det mesta smakar mycket bra. Ganska enkel lokal och trevlig personal.

2010-04-27

ER

Östergötlands pärla!

Mycket trevlig restaurang men kanongod japansk mat och helfräsch Sushi. Rekomenderas varmt! Äter alltid här när jag passerar Norrköping (bor i Sthlm).

2010-04-18

Daniel Josefsson

Härlig söndagsmiddag

Snabb service. Mycket god sushi.

2010-04-05

marsod

Bästa japanska restaurangen

Bästa japanska maten vi ätit, och vi har ätit på många ställen. Plus för mycket trevlig personal och bra service. Vi har ätit där många gånger per år sedan -93 när de öppnade.

2010-01-26

iipuvaan

Mycket valuta för pengarna!

Jättegoda japanska rätter! Bra prisnivå både på mat och viner ! Ändå förvånansvärt glest med gäster på kvällarna. (Är det bara kebab och pizza som går hem i Norrköping??)

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger