Omdömen om Konditori Fågelsången AB
2011-02-01
Jonas
Goda mackor, gott fikabröd, gott kaffe och fruktansvärt trevlig personal! Går dit minst en gång i veckan, mitt absoluta favoritställe i stan!
2008-11-17
Studerande
Ett av Uppsalas trevligaste caféer i trevligt läge vid Svandammen nedanför slottet. Fågelsången är som allra bäst på sommaren när den stora uteserveringen är öppen men fungerar på vintern också. Trevlig personal och utmärkta frukostbaguetter.
2008-11-04
Laktosint.
Varför är en laktosfri latte flera kronor dyrare än en vanlig? Som laktosintolerant har man svårt nog att hitta saker man tål. Man skall inte behöva betala mer för samma sak. "Den laktosfria mjölken är dyrare." får jag till svar. För en 36-kronors Latte får man 3 paket laktosfri mjölk, så de kan knappast gå omkull av att ha samma priser för alla. Är det inte viktigare att alla kunder är nöjda och känner sig likabehandlade?
2008-11-04
Laktosint.
2008-08-12
p.l
Fantastisk äppelkaka på en underbar uteservering.
2008-04-21
Besviken
Kom till Fågelsången 18.15 efter jobb o träning för fika o avkoppling. Att två herrar pratade högljutt o att ett barn skrek är inte ert fel, men måste ni plocka undan och börja stänga så tidigt? Ett otroligt slammer med glas o porslin. Känns knappast välkomnande. Köpte sen med mig en bulle för 10 kr hem. Den var det torraste jag har ätit! Om den bakades idag har den definitivt inte förvarats så att den bevarar sin fräschör. Om bullar ska säljas i det skicket kl 18.30 kan ni absolut inte ta fullt pris för dem. Ta gärna kontakt med en besviken kund.
2007-05-10
A-K
Jag har aldrig ätit en sådan god semla!! Brukar vara lite kinkig med att semlor är torra men den här var inte torr för fem öre!
2007-05-08
Mia
Prova deras franska chokladtårta, den är ljuvlig! Bra ställe om man har barn i barnvagn, kanske mindre bra om man ogillar barn.
2007-02-15
AvG
Gör en underbar Delsbokrans som är exakt rätt kladdig och med massor med choklad. Och dessutom till ett bra styckepris. Rekommenderas. Handlar alltid mitt fredagsfikabröd för kaffeveckan här.
2007-01-04
kexet
Bästa smörgåsarna jag ätit....jätte trevlig miljö med ett rimligt pris....bästa fiket i stan
2006-12-18
Daniel
Den godaste latten jag har druckit o personalen är så otroligt trevliga att det är en av anledningarna att jag kommer dit
2006-10-11
annika
bra läge vid svandammen.. skönt o sitta på uteserveringen med en ljummen latte.. mycket trevlig personal
Att sitta på fågelsången en morgon när solen går upp med en värmande kopp kaffe är en av livets gåvor