Almö Livs AB

Omdömen om Almö Livs AB

2009-02-05

2008-12-09

Klippdocka

Kanske lite lätt nostalgisk...

Det var bättre förr. På bara några år så har butiken verkligen gått ner sig. Personalen syns näst intill aldrig till efter kl 18 men de har ändå öppet till 21, på somrar och helger så jobbar nästan bara unga och ingen vet eller kan något.

På Kanelbullens dag passerade jag ett fat med bullar som såg väldigt bruna ut och det visade sig att de var täckta med flugor, det får mig att undra hur den övriga hygienen är.

Förr så var det lätt att hitta och ta sig fram, de hade vad jag kallar "snabbvarvet" och man kunde gå in och köpa några bananer, en limpa bröd och en liter mjölk för att sedan vara ute efter 10 minuter. Nu har de byggt om hela butiken och det är massa omvägar, krångligt att hitta och så vidare.

Vid kassorna har de byggt ut med massa knasiga hyllor så man kan inte byta kö ifall man har tre framför sig och de öppnar en kassa till.

Det värsta som hänt var när jag skulle köpa ett paket tuggummin. Två framför i kön. Från att jag gick in till att jag kom ut tog det 37 minuter!!

2008-12-02

AloeFreak

Värda sina 5 fyrar i GP

Charmigt med en ICA som vågar ha personlighet och egen stil!
Själv scanning också bra : )

Fler företag i Sverige