Omdömen om Lammet & Grisen
2011-12-06
Daniel
Dyr restaurang och när man betalar såpass mycket förväntar man sig det bästa.
Tydligen var det inte bara vi som rest långt för att komma dit, köttet hade åkt mycket längre.
Grisen kom från Ungern, lammet från Nya zeeland, och oxen från Sydamerika.
Inte okej, det är aldrig okej, oavsett restaurang eller privatperson att importera kött.
Det är inte hållbart att först tycka synd om djuren och införa hårda djurskydd och sen köpa importerat kött producerat under sämre förhållanden.
Förövrigt är det god mat men inte värt dom pengarna.
2010-03-21
For at være sikker på, at vi fik kvalitetsmad, valgte vi GOURMET MENUEN inkl. den tilhørende vinmenu. Forret inkl. vin top. Det viste sig, at vi selv skulle hente maden i den lange kø af mennesker. Det var absolut IKKE GOURMET men en ren og skær cafeteria carvingmenu med masseproduceret kød og tilbehør. De tre slags kød lå i samme varmefad. Alle tre slags kød var meget tørre og smagsløse. Havde det været saftigt kød, kunne det da være interessant med kødsaft fra svin sammen med lam. Ved en blindsmagning ville man have vanskeligt ved at skeldne de tre fra hinanden. Det massefremstillede tilbehør var de kendte standarder. Anvisningen på først at spise lam inkl. den til lam serverede 10 cl. fransk vin, så svin for at afslutte med okse var fuldstændig malplaceret, da kødet var smagsløst. For kr. 2824,00 forventer man at få GOURMET mad fadserveret og IKKE masseproduceret kød og tilbehør.
STAY AWAY IF YOU DON'T WANT TO BE CHEATED FOR YOUR money.
2008-11-07
J Vikman
Här finns det god mat i mängder, man verkligen njuter i fulla längder. Bästa tänkbara rekommendationer från en som gillar god mat på fulla fat.
2008-08-11
Törstig
Maten är det absolut inget att klaga på liksom vinlistan men och det är tyvärr därför det bara kan bli en två så är öl listan köpt av storbryggerier och ger en smal och tråkig dryckesupplevelse för oss ölkonsumenter. Men det hoppas jag att de ordnar tills nästa vinter.
2008-07-02
D
Supergott grillat lamm- & griskött, trevlig personal och bra dryckessortiment. Dessutom fina lokaler.
2008-04-10
Karl
Mat och vin kan Lammet och Grisen men vad har hänt på ölsidan har de helt missat att det finns grymma bryggerier som går att göra underbara kombinationer med tillsammans till förrätt efterrätt och dessert. Om jag får rekomendera deras dryckes ansvarige så kan jag varmt rekomendera bryggeriet Nils oscar.
2008-03-19
Susanne
Första intrycket, rörigt. Barn över allt. Men när vi väl kom till bordet, kunde man konstatera att det var trevlig och proffsig service, mycket god mat. En meny som var anpassad efter alla smaker och plånböcker.
2008-03-10
Marie
Har varit där sedan 2000. Maten är underbar god men personal hallå. Jätte trevliga när man kommer, men sen när man vill beställa mer dricka då får man sitta o vänta i flera minuter innan man får kontakt med dom likaså när man vill ha notan. Så har det varit dom senaste åren. Hädanefter går vi någon annanstans.
2008-02-04
M
Det är bara att lyfta på hatten för en helt makalös matupplevelse. Supermat, proffsig och ytterst trevlig personal. Helt fantastiskt som jag måste rekommendera till alla. TACK!
2008-01-31
Janne B
Allt smakade gott men rödvinet var kallt och det tog 20min att få kaffet.
2007-07-31
Peter D
Bästa servicen och bästa maten jag har ätit ute någon gång. Fantastiskt att man kan göra allt så rätt. Det enda minuset är att det ligger ganska högt upp på öland så man får åka en bit, men den biten är det värt! Redan varit där en gång i sommar och vi ska dit om en vecka igen! Helt otroligt!
2007-07-10
plank
Fantastiskt trevlig personal, underbart god mat. Från första stund var det underbart bemötande och dem gjorde allt i sin makt för att vi skulle få en fantastiskt kväll. Att sen maten höll yppersta toppklass gjorde verkligen kvällen
2007-06-24
Ida
Fantastisk buffé! Perfekt grilljerad gris- och lammfilé från de proffsiga kockarna och transchörerna! Underbar grekisk inredningsstuk med fantastisk harmoni! De bästa vinerna till den bästa filén finns där! Har Du inte varit där så besök den, omedelbart! Har du vägarna förbi så besök den!
2007-04-11
sj
En bättre restaurang går ej att hitta!!! Vår familj har haft släktmiddag där i flera år, och alla är lika nöjda år efter år!!! Kanon koncept som är oerhört väl genomtänkt..Den gäst som går därifrån missnöjd existerar inte...har ni inte varit där-åk dit!!!
2007-03-30
Österman
Det går inte att jämföra "Lammet" med någon annan restaruang - världsklass!
2007-02-21
Milla
En superrestaurang som har allt! Underbar mat, dryck, miljö och personal!!! Det är också väldigt mysigt för barnen med alla aktiviteterna.
2006-11-16
N
Bra service, mysig atmosfär och framförallt helt underbart god mat! Besöker Lammet & Grisen en gång om året när vi är i Sälen på skidsemester. Är verkligen en av höjdpunkterna!
2006-06-21
Oootroligt bra med plockmat. alla kan äta det de tycker om. Bra kryddat.
2006-03-22
Rikard
Atmosfären är helt underbar, det nygrillade köttet bara några meter från sin sittplats.

Vi satt och skämtade om att jag inte ätit lamm sen jag va i Nya Zeeland, och att det här lammet kanske också kom därifrån.
Blev rädd när jag fick reda på att det inte var ett skämt.
Det tog mig ungefär 30h timmar att resa till Nya Zeeland, andra sidan jorden. Känns för jävligt att äta lamm som färdats så långt när vi har så mycket lamm i Sverige.
Grisbönderna i Sverige har det inte lätt med alla krav som vi ställer på dem, och fler och fler ger upp. Att en så DYR restaurang inte bryr sig om dom bönderna utan importerar kött från ungern får mig att skämmas när jag äter det.
Lammet och grisen borde köpa närproducerat och skylta med det, då hade jag gärna betalat de dyra pengarna! Nu kändes de bara hemskt!