Lammet & Grisen

Kategori: Restauranger

Omdömen om Lammet & Grisen

2011-12-07

Isabella

Skämt om Nya Zeeländskt lamm blev verklighet!

Vi satt och skämtade om att jag inte ätit lamm sen jag va i Nya Zeeland, och att det här lammet kanske också kom därifrån.
Blev rädd när jag fick reda på att det inte var ett skämt.

Det tog mig ungefär 30h timmar att resa till Nya Zeeland, andra sidan jorden. Känns för jävligt att äta lamm som färdats så långt när vi har så mycket lamm i Sverige.

Grisbönderna i Sverige har det inte lätt med alla krav som vi ställer på dem, och fler och fler ger upp. Att en så DYR restaurang inte bryr sig om dom bönderna utan importerar kött från ungern får mig att skämmas när jag äter det.

Lammet och grisen borde köpa närproducerat och skylta med det, då hade jag gärna betalat de dyra pengarna! Nu kändes de bara hemskt!

2011-12-06

Daniel

Även köttet har åkt långt

Dyr restaurang och när man betalar såpass mycket förväntar man sig det bästa.

Tydligen var det inte bara vi som rest långt för att komma dit, köttet hade åkt mycket längre.
Grisen kom från Ungern, lammet från Nya zeeland, och oxen från Sydamerika.

Inte okej, det är aldrig okej, oavsett restaurang eller privatperson att importera kött.

Det är inte hållbart att först tycka synd om djuren och införa hårda djurskydd och sen köpa importerat kött producerat under sämre förhållanden.

Förövrigt är det god mat men inte värt dom pengarna.

2010-03-21

Kurt R Kurt R

TURIST FÆLDE

For at være sikker på, at vi fik kvalitetsmad, valgte vi GOURMET MENUEN inkl. den tilhørende vinmenu. Forret inkl. vin top. Det viste sig, at vi selv skulle hente maden i den lange kø af mennesker. Det var absolut IKKE GOURMET men en ren og skær cafeteria carvingmenu med masseproduceret kød og tilbehør. De tre slags kød lå i samme varmefad. Alle tre slags kød var meget tørre og smagsløse. Havde det været saftigt kød, kunne det da være interessant med kødsaft fra svin sammen med lam. Ved en blindsmagning ville man have vanskeligt ved at skeldne de tre fra hinanden. Det massefremstillede tilbehør var de kendte standarder. Anvisningen på først at spise lam inkl. den til lam serverede 10 cl. fransk vin, så svin for at afslutte med okse var fuldstændig malplaceret, da kødet var smagsløst. For kr. 2824,00 forventer man at få GOURMET mad fadserveret og IKKE masseproduceret kød og tilbehør.
STAY AWAY IF YOU DON'T WANT TO BE CHEATED FOR YOUR money.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger