Omdömen om Antenn & Telebutiken
2010-01-16
Väldigt nöjd!
Fick väldigt bra tips på telefon och även professionell hjälp med installation och inställning av digitalbox. Är oförstående inför de andra kommentarerna, fick bra bemötande, en garanti för produkterna jag aldrig kunnat fått om jag köpt det från vanlig butik och installerat det själv.
2009-03-26
Jeppe
skulle komma men dyker inte upp och hör inte av sig. Ger ett totalt oseriöst intryck.
2008-12-08
Richard
Då har du bara betalat 1/2 startavgift för han tar 900 kr + moms bara för att infinna sig hos kunden. Han kan dessutom inte installera digitalboxar eller dra kablar från dessa boxar.
2008-11-21
Lurad kund
Jag vill varna andra som tänker anlita denna firma. Han tar 400 kr + moms/timme och har dessutom en startavgift på 450 kr + moms för att åka 1,5 mil till kunden. Han är inte värd det priset! Jag är väldigt missnöjd med det jobb han utfört hos mig.
Undanhöll kostnader för mig och försökte sedan prata bort dem med att han inte själv kände till att operatören hade en avgift och därför hade han inte nämnt den när jag skrev på kontraktet....riktigt lågt!