SverigeMäklaren

Omdömen om SverigeMäklaren

2010-09-12

CA

Ett personligt ansvarstagande

Ett personligt ansvarstagande och att Peter alltid gjorde det som utlovats. Kunnig och erfaren med kunskap om området där försäljningen skedde.

2010-03-12

Elias

Kunnig

Kunnig, kompetent, vänlig och tillmötesgående.

2010-03-07

Jonas S

Mycket professionell

Mycket professionell i sin yrkesutövning. Han är genomgående rak, tydlig och ärlig och svarar noggrant på ens frågor. Jag rekommenderar gärna Peter.

2010-03-07

Ulla

Kompetent

Peter Thuresson är en mycket kompetent yrkesman och sympatisk person. Lycka till vidare!

2010-02-14

Kristian Sundberg

Bra, seriös och kunnig.

Bra, seriös och kunnig.
Säljare av Banérgatan 50 på Östermalm i Stockholm

2010-02-07

Lena

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd, även om min lägenhet var lite svårsåld så kände jag mig ändå trygg. Och när vi tillslut fick en köpare på kroken sköttes snabbt och smidigt. 2 rok, Torsgatan 38, Stockholm

2010-02-05

Anders

Professionellt

Arbetat professionellt trots svåra tider med finanskris. BR 5 rok i Bandhagen.

2010-01-12

Charlotte

Bra från början till slut.

Peter har fullföljt sitt uppdrag mycket bra från början till slut.Han har alltid varit lätt att nå och tagit sig tid att svara på frågor på ett lugnt sätt. Peter är professionell i sin roll som mäklare, har fullt förtoende för honom!
Radhus om 4 rok, Pipersväg, Solna

2009-12-21

Urban

Bra paket

Peter visade att han verkligen förstod vad vi ville och kom med ett mycket bra paket som passade oss perfekt. Jag rekommenderar verkligen Peter!

Bostadsrätt, Forminnesvägen , Vallentuna
Rum 4, Boarea 90 kvm

2009-12-16

Åsa

Köpt och sålt

Har både köpt och sålt lägenhet med Peter Thuresson som mäklare. Säljare av Bredmansgatan 4D, Uppsala
Bostadsrätt, Boarea 39 kvm

2009-12-12

Peter Tranetoft

Perfekt mäklare för oss!

Peter var en perfekt mäklare för oss, mycket proffsig och bra att ha att göra med. Det han erbjöd i sitt paket var inte så annorlunda mot andra mäklare, men Peter som person är charmig och mycket karismatisk vilket är mycket viktigt vid visningen.

2009-12-12

Peter med familj

ger aldrig upp!

Tack Anders för att du ansträngde dig mer än vad som är normalt när du hjälpte oss med vår villaförsäljning.

R1000117;Fastighetsmäklare