Laddar...

RSS

2010-03-07

Jonas S

Mycket professionell

Mycket professionell i sin yrkesutövning. Han är genomgående rak, tydlig och ärlig och svarar noggrant på ens frågor. Jag rekommenderar gärna Peter.

2010-03-07

Ulla

Kompetent

Peter Thuresson är en mycket kompetent yrkesman och sympatisk person. Lycka till vidare!

2010-02-14

Kristian
Sundberg

Bra, seriös och kunnig.

Bra, seriös och kunnig. Säljare av Banérgatan 50 på Östermalm i Stockholm

2010-02-07

Lena

Jag är jätte nöjd

Jag är jätte nöjd, även om min lägenhet var lite svårsåld så kände jag mig ändå trygg. Och när vi tillslut fick en köpare på kroken sköttes snabbt och smidigt. 2 rok, Torsgatan 38, Stockholm

2010-02-05

Anders

Professionellt

Arbetat professionellt trots svåra tider med finanskris. BR 5 rok i Bandhagen.

2010-01-12

Charlotte

Bra från början till slut.

Peter har fullföljt sitt uppdrag mycket bra från början till slut.Han har alltid varit lätt att nå och tagit sig tid att svara på frågor på ett lugnt sätt. Peter är professionell i sin roll som mäklare, har fullt förtoende för honom! Radhus om 4 rok, Pipersväg, Solna

2009-12-21

Urban

Bra paket

Peter visade att han verkligen förstod vad vi ville och kom med ett mycket bra paket som passade oss perfekt. Jag rekommenderar verkligen Peter!Bostadsrätt, Forminnesvägen , Vallentuna Rum 4, Boarea 90 kvm

2009-12-16

Åsa

Köpt och sålt

Har både köpt och sålt lägenhet med Peter Thuresson som mäklare. Säljare av Bredmansgatan 4D, Uppsala Bostadsrätt, Boarea 39 kvm

2009-12-12

Peter
Tranetoft

Perfekt mäklare för oss!

Peter var en perfekt mäklare för oss, mycket proffsig och bra att ha att göra med. Det han erbjöd i sitt paket var inte så annorlunda mot andra mäklare, men Peter som person är charmig och mycket karismatisk vilket är mycket viktigt vid visningen.

2009-12-12

Peter med
familj

ger aldrig upp!

Tack Anders för att du ansträngde dig mer än vad som är normalt när du hjälpte oss med vår villaförsäljning.

2009-01-29

bäst end bäst

toppen kundtjäst trevliga personel stor kompetens snabt afferen vi säljar stor villa i Danderyd.start pris 4.900.000 och såld på 6.500.000.vi säjer tysen tack!Familji Erikson.EVA och Erik

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Sverige Mäklaren

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)