Omdömen om Trädgårdsentreprenören i Östergötland
2009-07-25
.Kerstin Z
Jag behövde hjälp med läggn av marksten (ca 24,7 m2) och kontaktade Nicklas Enander som kom redan ett par dgr senare och tittade. Han hade inte tid förrän v 30 men det var OK tyckte jag. Månd v 30 ringde jag på NE:s mobiltel men han han var upptagen och jag talade in ett medd och bad honom ringa. Jag var angelägen om att få kontakt med honom för jag hade lite annat att göra i veckan och ville inte missa hans tel-samtal. Han ringde inte. På tisd var tel-svararen fortf inkoppl. Ringde hem till honom kl 09.45. Hustrun svarade; han låg och sov men han skulle ringa mej så snart han vaknade.
På torsdagen ringde han. Han hade glömt att han hade ett arbete hos mej. Han var nu fullbokad.Jag fick lite krystade förklaringar varför det hade blivit så här.
Jag har väntat på att få detta gjort, det går ju inte få ordning när inte stenarna är lagda. Jag är så besviken över denna nonchalans. Jag kan verkli-gen inte rekommendera honom. Han borde vara mer rädd om sitt rykte. Förtroende: 0. Dåligt,
Bad om hjälp att säkra upp min brygga då den slitit sig och riskerade flyta bort. Ringde torsdag 30/7, fick min brygga fast förankrad och lagad lördag 1/8. Helt suveränt!