Omdömen om Bad & VVS i Jönköping AB
2009-09-26
PÅ
Kerstin i butiken är alltid hjäpsam och kan förklara så att t.o.m. jag förstår.Sören "rörkrökare"är en ängel.
2008-07-24
Husbyggarn
Kunniga i butiken, bra hjälp, bra kvalitet på prylarna. Dyra, men det kan det vara värt eftersom man får bra service.
2007-11-26
Måns
Frugan hade köpt ny radiatortermostat som jag inte förstått att montera Jag fick all behövlig hjälp och goda råd i affären trots en mängd okunniga frågor .Nu fungerar det fint efter byte av packbox och nålventil Även vid andra tillfällen har mit VVS fixande hemma klarats tack vare goda råd från personal i affären.
2007-05-07
camibra
Tänk dig en rörmokare som: 1. Tar av sig skorna! 2. Samlar upp spillvatten! 3. Städar efter sig! 4. Tar med överblivet skrot och dessutom har öppnat denna starka serie med att komma i tid! "Finns inte säger du" Jo det gör det visst! På Bad & VVS i Jönköping jobbar såna rörmokare! Kan varmt rekommenderas!
Fantastiskt kunnig hjälp i butiken för en som inte förstår någonting och ställer dumma frågor. Personalen kan svara på de mest omöjliga frågorna och de är alltid trevliga. Rörmokaren kommer i i tid, tar av sig skorna, städar efter sig och tar med sig överblivna rördelar! Allt är perfekt när de har varit här hemma