Omdömen om Hår-ateljén
anders
jag är väldigt nöjd med min klippnig hos helene :D hon är bäst ! <3
2008-01-15
Sandra C
Jag har tjockt och lockigt hår. Hade det besvärligt att gå till frisören för jag blev aldrig nöjd.Blev rekomenderad att prova patricia och kommer alltid att fortsätta hos henne. Vi trivs jättebra!! MVH Sandra C
2007-12-11
anna-sofi
Jag klipper och färgar mig på hårateljen och tycker att tjejerna är trevliga och duktiga. Patricia, som ni ser på denna sidan, är jätteduktig och kreativ. Litar fullständigt på henne!
2007-10-20
Love S
Det skrivs väldigt mycket om patricia men susanne är klart proffsigare. Kan sitt jobb, är ALLTID glad och skrattar hela tiden, förstår inte hur hon orkar!! En riktig proffsig frisör med sinne för sin talang!!
2007-10-06
åsa
Patricia är den duktigast av alla frisörer jag någonsin mött på. Jag och mina vänninor har följt henne sedan ett par år vi slutar aldrig att förvånas! Duktig tjej!
2007-10-06
jenny
Patricia är en väldigt duktig och proffsig frisör. Trevlig, omtänksam övertygande och ändå tuff i sitt sätt. Bra ideer, utmanar och vågar prova på nya sätt att förbättra det redan perfekta resultatet! Vi är ett gäng bekanta på minst 20 pers, svårta att hanskas med en del av oss. Men hon är grym! på alla sätt!
2007-07-11
vg
patricia är helt klart bäst man är alltid nöjd när man kommer där ifrån-
2007-05-25
ammi
När man går hit med sitt grånande hår så tas rätt färgburkar fram o det färgas o slingas så det står härliga till.... och saxen far fram över håret... man ÄR verkligen en ny människa när man kliver ut från salongen!!!
2007-02-14
Maria W
klippt mig här i över 5 år, aldrig missnöjd! Vågar inte gå någon annanstans!
2007-02-05
Linda
Här finns Lidköpings bästa frisörska, enligt min mening. Patricia är fantastisk och väldigt trevlige!!
Susanne - äntligen en frisör som förstår vad man vill.