Omdömen om Exotic Pizzeria o. Kinesisk Restaurang
2011-04-22
Jättebesviken
När jag köpte en kinarätt var grönsakerna från en vanlig fryspåse man köper i mataffären: minimajs och morötter. För en rätt som kostar över 100 kronor vill jag gärna ha färska grönsker som ingrediensier i materätten.
2011-04-06
Besviken gäst
Vart mycket besviken på dom. Vi var sugen på att prova deras mongoliska buffé men när vi kommer dit så visar det sig att dom inte har någon på vardagar trots att det står på både hemsidan och i deras meny att dom ska ha det efter 17 mån-tor och hela helgerna. Så redan där vart vi besvikna men då vi hade lite ont om tid så valde vi att prova deras kinesiska mat. Men den kan jag tyvärr inte rekomendera då den var både smaklös och inte såg så aptitlig ut. De friterade jag beställde smakade bara osaltad frityrdeg. Min sambo tog fyra små rätter och där var det bara biff med bambuskott som var okej. Kyckling med curry var smaklös och fick mig att tänka på kokt kyckling. Så det blir nog inga fler besök från oss.
2010-08-10
En med smaklökar......
Vi ville testa en ny restaurang på lunchen och då blev det Exotic. Ångrar nu att vi gick dit då lunchmaten inte smakade ett dugg, möjligtvis hade Pekingsoppan lite krydda. Hade de glömt att krydda maten? Vi skulle ha sagt ifrån redan på plats men ingen av oss var på humör för att klaga på köket vilket man ska göra. Som sagt, det var första och sista gången vi besökte Exotic.
2009-06-14
Julie
Lol who orders pizza from a Chinese restaurant? Crazy! Try their kyckling med stark vitlök sås (ask for cashewnotter with it) or their fritade fläskfilet bullar (sweet and sour pork balls). Both items are delicious. The sweet and sour sås is not very good but you won't find it anywhere in Sweden, sorry.. just is not made right (it tastes like ketchup, eww). My family loves the buffet thing on Friday nights, too. Scrap the pizza, go for the Chinese or Thai or Indian. It's the best in town, imo. (I wrote a review but it did not show up, so excuse this if it reads 2x).
2008-03-26
Håller med många av de tidigare inläggen -Exotic är inte längre vad det brukade vara! Upplever att dom slarvar med beställningarna - upprepade gånger har vi fått in ngt annat än det vi beställt. Det har även hänt att personer från samma sällskap har hunnit äta färdigt innan de sista ens fått sin mat. Men jag kan (trots allt) rekomendera deras pizza "Maffia" tillsammans med deras hemgjorda dessing! Och pizzasalladen smakar inte som någon annanstans.. Hade det inte varit för den så hade jag aldrig mer gått dit!
2008-02-23
Anneli
Har inte ätit här på något år. Köpte Pizza och tog med mig hem. Blev förvånad när jag öppnade kartongen, såg ut som jag fått med mig barnpizza istället för en vuxenpizza. Gick någon vecka senare dit med 2 kompisar som försökte övertyga mig att de hade annan god mat. Beställde in vegitarisk maträtt med grönsaker, vad tror ni det var BURKGRÖNSAKER... i en äckligt klibbig sås..urk.. även mina kompisar blev övertygade att det här stället har verkligen förfalligt. Var ett toppenställe för några år sedan men NU...aldrig mer.. Det verkade vara som de har EN grundsås och i den kastar de i det personen beställer... ALDRIG MER detta matställe...
2008-01-10
Anders
Tidigare var Exotic stället med Luleås bästa pizzor, nu har dom helt plötsligt Luleås SÄMSTA pizzor. Kinamaten är ok inte mer. Hört rykten om att det är nya ägare, om det stämeer är det tragiskt att man inte försöker hålla åtminstone hyfsad standard. Hade det funnits en överkryssad stjärna hade jag delat ut en sån.
2007-12-26
per
ryktet säger att dom har samma scanback med kött ståendes i rumstemp flera dagar. Hursomhaver så smakar det som kinamat ska. Pizzorna är små och smakar sött, dom är ok ändå.
2007-09-09
Sasse
Trevlig personal, bra mat, har ätit mat härifrån i flera års tid både privat till middag och via jobbet på lunch och inte råkat illa ut en enda gång. Hämtmat har alltid varit varm och blivit korrekt paketerat. Toppenställe.
2007-05-08
Sandra
Helt okej restaurang med god mat, Men sen är hygien i maten inte toppklass. Då jag och en kompis var och åt där hittade något/några hårstrån i maten samt papperslappar i glassen vi åt till efterrätt. Men smaken på maten är god och pizzorna tycker jag är riktigt goda! :D
2007-03-20
AT
Vissa rätter är okej, men bättre kina mat finns definitivt!!
2007-03-03
MOnasse
Har jag käkat där..och en!!! gång var en pizza lite bränd..annars klockrent...lite minus är väl den "bullriga" miljön..pga att friskfläktarna låter lite för mycket...men det är allt...
2007-02-15
Städfia
Maten kan vara helt okej, men inte toppklass! Vad jag fått höra via rykten så är dom inte vidare hälsosamma inne i köket,gammal mat slängt på golvet, smutsigt osv...hoppas de inte är sant!
2006-11-18
läskigt
Brukade tycka att exotic var helt okej restaurang. Detta var fram tills för någon vecka sedan då de missade en av rätterna vi hade beställt hem. När den väl kom så luktade de friterade räkorna mycket underligt och smakade så dåligt att vi inte kunde äta dem. De var helt enkelt råa innuti frityrsmeten. Jag som för tillfället var gravid vågar då rakt inte äta härifrån mer.
Mat på skolan är bättre.
Jag älskar mat, jag tänker aldrig på annat än mat när jag äter. Men för första gången längtade jag hem till min dator för att spela wow. Då är det illa.