Kategori: Hälsokost, naturläkemedel - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Alpnaering Sverige AB
2011-09-06
Victoria
Beställde några produkter på ett party utan att granska innehållet (tyvärr) Gick ignom innehåll på samtliga produkter, bla vasslan, kryddpr, olika hudprodukter och SAMTLIGA innehåller så mycket tillsatser och skit att jag aldrig skulle använda dem. Att presentera dessa som "naturliga" och "hälsosamma" är rena lögner. Kolla upp innehåll!!!
2009-12-04
Ständigt nöjd!!!!
är storkund av Alpnaerings fantastiska produkter både i mat, hälsokost och hudvård!
Kanon att man även kan handla på nätet!
Men varför inte en Återförsäljarlista på sin hemsida så man lätt kan hitta närmaste återförsäljare???
2007-06-11
14722
Mycket kunniga och pålästa tjejer och killar på kontoret! Otroliga produkter som ger oss möjlighet att ta hand om oss både på insidan och utsidan. Och alla proffsiga säljare i landet, det skulle finnas fler för att vi alla skall må bättre och bli snyggare!!!
2007-03-26
helnöjd
Har varit kund av dessa underbara produker i många år. Otroligt fin kvalitet och väldigt bra service har Alpnaering. Kul att det har kommit hudvård också.
2007-03-22
Vilka produkter! Kryddor, hälsokost och all hudvård - något alla borde testa. Supernöjd! Bokat in mig själv på en visning...men varför inte börja själv - jag är ju helnöjd med produkterna. Har du inte provat - PRÖVA
2007-03-09
jeanette
Sökte på nätet efter soppor och hamnar på denna hemsida,ringer för mer information och får kontakt med en jättetrevlig tjej som kommer och håller en demo .Vi får prova olika produkter och se hela sortimentet. Du som gillar mat, hälsokost och hudvård har missat något om du inte har varit på en sådan demo. Det var verkligen kanon produkter.Ser fram mot nästa demo. tack för mig.
2007-03-07
nöjd
Har handlat av alpnaering i många år och är mycket nöjd. Mycket bra produkter och har alltid blivit positivt bemött.
2007-03-05
basico
produkterna har fått mig att må så mycket bättre. jag är helnöjd .
Precis som föregående omdömeslämnare kollade jag inte innehållsförteckningar innan jag beställde produkter, lyssnade bara godtroget på säljarens info. Kollade nogrannare igenom då jag fick hem produkterna, skulle aldrig stoppa i mig något av detta skräp! Fullt med tillsatser och sötningsmedel.