Omdömen om Friskis&Svettis
2010-12-25
Ulrika G
Ett riktigt bra träningsställe som jag är så nöjd med att jag valde. Det finns så många pass och olika träningsformer att det är så svårt att välja ibland. Jag går mest på gruppträning, jympa och spinning, och där finns det inget att klaga på alls. Ibland tränar jag i gymmet och har fått hjälp av en instruktör som verkligen har varit kanon. Instruktion ingår i priset, så det kan inte vara bättre.
Jag provade andra ställen först, som Atlantis, Sportlife och Nordic Club,men de var mycket sämre, långt ifrån Friskis tråningsglädje och träningskvalité, mycket dyrare dessutom.
2009-09-19
Sara
Jag blir bara så glad när jag har kommit hem efter en träning på Friskis. Allt är så bra, passen, ledarna och lokalerna, Huskvarna har blivit fantastiskt bra efter ombyggnaden. Jag kan knappt välja bland alla bra pass och min pojkvän som är en seriös styrketränare älskar gymmen. Stor eloge till Friskis som har så bra anläggningar här i Jönköping och Huskvarna
2009-09-18
Malin
Här blir det inga fler återbesök. Det finns bättre alternativ för oss som älskar träning. Friskis är ett gym för dem som tränar en gång i månaden och inte ställer några krav på kvaliten.
2009-08-21
Borde rengöra bättre och ha utbildad personal
2009-08-11
dd
Vet du varför de kan ha så låga priser då? Därför att de är en förening men bedriver sin verksamhet som vilket företag som helst fast med alla fördelar som en förening har
2009-08-11
Moderaten
När dom börjar att göra rätt för sig så kan jag tänka mig att träna där men aldrig nu.
2009-06-09
Ulrika
Jag har tränat på alla gym i Jönköping/Huskvarna och jag kan bara säga att Friskis
2009-02-05
Pelle
Friskis i Jönköping och Huskvarna har allt man kan behöva för spinning, styrketräning och grupp-pass. Mycket bra lokaler och personal. Ledarna och värdarna är verkligen professionella och ger allt hela tiden. Billigt också, ca 1/3 i pris mot de "fina" gymmen som inte är ett dugg bättre träningsmässigt.
2009-01-12
Nöjd
Jag har aldrig fått ett bättre mottagande än jag fick på friskis
2008-11-06
Sara
Även de dagar då jag helst vill gömma mig under täcket så har jag en liten röst som påminner mig om hur kul det är och hur glad jag känner mig efteråt. Tips är att testa Malins intensivspinning eller det läckra danspasset där man känner sig sexigare än självaste Madonna!
2008-10-17
kokko
Trångt och stökigt tur att det finns riktiga gym
2007-06-10
Åsa
Inget elitgym. Om man inte vill. Ger utmaningar både för min träningsgalne kompis och totalt otränade mig. Bra priser och givande nivåer för både totalnybörjare till proffsutövaren. Bra och rymliga lokaler, fräsch inredning och tillmötesgående och kunnig personal. Shopp med det man kan behöva, handduk, sportflaska eller hårband. Och dricka såklart!
Här finns något för alla.. Grymma ledare och fräscha lokaler