Askernäs, Micke

Kategori: Artister, artistförmedling

Omdömen om Askernäs, Micke

2012-05-08

John Abramsson

Tappade hakan och nästan förståndet

Först gick han bland oss gäster med lite "up close" - mentalism och sedan på scen, men aldrig långt borta i det att publiken var med i så många moment.

Så mycket man inte förstår men hela tiden underhållande! En skicklig entertainer och en skickligare mentalist.

2012-03-06

Malin S Malin S

Roligt, underhållande och magiskt... HUR GÖR HAN?

Jag har vid fem olika tillfällen haft det stora nöjet att ta del av Micke Askernäs shower i olika sammanhang och trots det har den mannen aldrig slutat att förvåna mig. Med humor, kunskap och en stor portion självdistans skapar han både nyfikenhet och många skratt som gör att vi som publik får en show som vi sent ska glömma. Ja, Micke är verkligen mannen som vet vad vi tänker!

Att ta steget till att själv anlita honom i samband med ett kundevenemang i höstas var därför inte långt. Förutom mina kunders lovord och glada hejarrop är Micke artisten som håller vad han lovar, ställer upp när det behövs och alltid gör sitt bästa för att hans kunder och publik ska bli nöjda.

Det är därför oerhört lätt rekommendera Micke till er och hoppas att ni tar chansen att anlita honom innan han är fullbokad.

Malin Ström
CUIRL

2012-02-27

Rasmus Biasi

Magnifikt och ödmjukt

En av dem bättre kvällarna var när Micke tog upp mig på scen och bad mig ta bort hans syn, plocka ett gäng kort för att sedan berätta alla jag hade på handen för mig och resten av publiken och pricka rätt på varenda ett, väldigt svårt att tycka annat än att det var grymt när man fått uppleva det så nära, Rekomenderar varmt Micke till ALLA som vill ha något unikt, roande och häpnadsväckande på samma gång.

2011-11-30

Travelroom AB

Charmigt, lättsamt och professionellt!

Micke Askernäs gjorde succé på vår VIP kväll den 9 nov-11. Micke bjöd på mycket skratt, förvåning och en enastående show.

2011-09-20

Gay L Gay L

Spännande Tankeläsning!

Micke Askernäs gjorde en bejublad tankeläsarshow på Scandic Star Hotel i Lund 2011-09-16. Alla i publiken var förbryllade, förundrade, men framförallt oerhört imponerade över Mickes show. Det blir: stående ovation!

2011-09-01

Henrik Hellberg

Mästerlig mental-magi

Micke Askernäs skall upplevas LIVE. Det du ser andra "gå på" kan ju inte hända dig...förrän du sitter där med hakan i knät. Förvirrad, förvånad och förundrad.

R1000552;Artister, artistförmedling