Kategori: Hotell, pensionat Konferenslokaler SPA-anläggningar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Best Western
2011-03-13
Martin
Först fick vi ett ostädat rum sen fick vi ett dåligt städat rum. Responsen vi fick av personalen när vi klagade var dessutom dålig. Jag fattar inte hur hotellet kan klassas som fyrstjärnigt.
OBS detta gäller hotellet, spa-delen vet jag ingenting om.
2011-03-02
Firare
Ett fantastiskt spa med bra service. Rekommenderar dock att avboka lunchen då den var under all kritik. Man förväntar sig bättre mat på ett så fint ställe.
2010-11-15
Enica.R
Har tyvärr också råkat ut för att duschtvål runnit ut.
Fick ingen respons då förpackningen inte var trasig.
Jag reagerade på ett inlägg av företaget att det aldrig tidigare hänt. Då existerar tydligen inte jag.
Sedan finns det säkert kunder som inte bryr sig om att klaga.
Spaavdelningen är dock bra men jag ser alltid på helheten och service är a och o. Antingen kan företaget blunda för sina problem eller åtgärda dem.
Ska mycket till för att få en kund att orka klaga.
2010-11-03
Susanne
Skickar inte produkterna skyddat. Risken är stor att vätska eller shampo rinner ut. Kontaktar man dem då så ger de olika svar. Blev utan produkt då de först sa de skulle skicka en ny. Under dagen ändra dom sig dock och ville jag skulle skicka tillbaks tomflaskan som jag då redan kaserat. Synd för mig tyckte de och kunde inte göra något. Observera att jag påpakade att vi spenderar ca20000kr hos dem per år. De brydde sig dock bara om att jag skulle skicka in flaskan för 179kr innan jag kunde få en ny produkt. Krångligt tycker jag och kommer lägga mina 20000kr på Varbergskurhotell istället.
Skicka personalen på klagomålshantering o fatta vad det kostar att va småaktig o inte lita på sina kunder. Mycket dåligt handläggande.
Tack för synpunkter ? och vi beklagar att du känner dig dåligt behandlad av oss. Ditt ärende uppmärksammades internt hos oss på största allvar, särskilt då du för en relativt kort tid sedan handlade produkter hos oss och när du kommit hem upptäckt att förpackningen var tom. Du fick då nya produkter helt utan kostnad. Denna gång då en behållare tydligen var trasig när den nådde dig var förstås väldigt tråkigt, och mycket oturligt naturligtvis att du drabbats av båda dessa missöden på kort tid. Mig veterligen har ingetdera hänt någon kund/gäst tidigare. I enlighet med köpvillkoren erbjöd vi oss att stå för retur-frakt av den trasiga behållaren och att sända en ny så att du skulle bli fullt ersatt helt utan några kostnader. Vill samtidigt poängtera att produkter emballeras på erfordligt sätt, sen kan givetvis missöden ske ändå i transporten. Du är mycket välkommen att kontakta oss igen.
2009-11-14
Toby
Var på jobb i närheten och stannade några dagar. Det var fina rum och helt ok personal. Att det dessutom ingick fritt besök på spa var ingen nackdel ;-)
2009-10-26
Anne-Maria
Detta var mycket skönt,relax o njuta av härlig utsikt. Maten var mycket god,men bästa var servitrisen Sara K Glad o Kunnig servering,sådant bemötande får man leta.(Även hon var gravid)
Detta gjorde våran kväll till en fest.Många tack till henne.
2009-08-21
Carin
Vi bodde på hotellet i två nätter. För oss lämnar hotellet bara dåliga minnen. Dammråttor på rummet som ej städades bort trots påpekanden. Servicen i restaurangen var under all kritik. Vi har aldrig varit med om så dålig service på en så pass dyr restaurang. Maten var hyfsad. Men vi fick gå och hämta servitören för att kunna beställa efterträtt. Då frågade han samtidigt om vi ville ha något mera att dricka. Denna servitör kan inte ha serverat då hotellpatrullen var på plats och gav stället 20 poäng.
Då vi kom till restaurangen fick vi vänta på vårt bord en stund. Vi försökte då beställa något, men tre servitriser hänvisade till nästa. Till slut var bordet klart. Då har vår servitör lagt menyerna på bordet och pekar till oss och säger " där är bordet". Uselt.
2009-03-12
Mmm
Fräscht hotell mitt i Varbergs centrum, där man kan njuta av spaupplevelser. Varm källa med utsikt ut över Varbergs Fästning var en höjdpunkt. Underbara behandlingar, vänligt bemötande och mycket att sysselsätta sig med om man inte bara vill ligga och slappa i poolerna. Tre rätters middag på kvällen, mums (synd att man inte i alla fall hade några olika rätter som man kunde välja mellan - alla gillar kanske inte lamm som vi fick).
2009-02-23
M
Tack för en mycket trevlig Weekend som fick oss att verkligen att slapan av :)
2009-02-23
Bättre motagnade kan man inte få. Allt var i 1 klass.
2009-02-16
Tess
Asia Spa i Varberg är mycket bra. De varma källorna, den stora poolen med olika massagestationer och basturummet är fantastiskt. Behandlingarna är väldigt bra och det finns ett unikt utbud. Vi tog ett paket som heter Fånga dagen och det var precis vad vi gjorde - vi tog tillvara denna dag på bästa sätt. Ett tips är att ta ett paket där inte lunch ingår så att ni får njuta av någon trevlig restaurang i Varberg, t.ex. Grappa, John´s Place etc.
Vill alltså varna för lunchen. Stadshotellets restaurang är ingen höjdare.
2007-09-02
TiWi
Jag har inte sovit på hotellet men jag har besökt asia spa. jag har varit på ca 15 spa i sverige och det här är det absolut bästa!! bra behandlingar men framförallt är det bemötandet och den fantastiska miljön som sticker ut.
2007-06-04
spaälskare
Inne på det mysiga hotellet och det härliga spat är det så avslappnat att man aldrig vill åka hem. Att ligga i de mysiga vilorummen med en skål frukt och en varm kopp te är inte helt fel. Eller att bada i varm källa och samtidigt titta ut över havet. Låter inte det perfekt? Behandlingarna var toppen. En tre rätters middag i resturangen höjde betyget på vistelsen ännu mer. Jag har aldrig haft det härligare!
Hej!
Måste verkligen berömma personalen som skötte brandlarmet igår!
Var på ett muskelharmonipass och brandlarmet gick igång.
Peronalen på SPA avdelningen skötte detta lungt och metodiskt.
"Utrymmningen" var väl organiserad.
När vi kom ner till receptionen så tog personalen där över och även detta sköttes med bravur.
Det delades ut filtar och allt gick lugnt tillväga.
Vill bara ge beröm och nu kan jag känna mig säker när jag är hos er!