2008-04-19
Herman
Jätteintressant kväll. Lärde mig en massa om te. Föredragshållaren som f.ö. är butiksägaren var mycket kunnig. Kan varmt rekommenderas. Jag har fått en helt annan syn på te. Inte bara sorterna utan att det också att det är hälsosamt. Vi avslutade med liten Afternoon tea buffe och fick smaka på vilket te vi ville av de 120 olika sorterna som finns i butiken. Tack!
2007-12-02
Lena/Per
Gott adventskaffe med hembakat. Fantastiskt pepparkakshus. Hela butiken är julstämning. Vi kommer tillbaka.
2007-10-26
Sten O
Har gått förbi denna butik många gånger men aldrig riktigt noterat den. Men den senaste tiden så har det skett något där där inne. Den nya ägarinnan, som f.ö. är mycket trevlig har renoverat varsamt och jobbat med ljussättningen. Esters lyfter sig över den ganska gråa Folkungagatan. Lärde mig att det är äldsta te/kaffehandeln i landet. Hoppas att den får leva länge till.
2007-10-17
Frida
Esters är mitt och mina tjejkompisars absoluta favvo-ställe... Det rä sååå mysigt, framförallt såhär års, när det börjar bli lite kyligare. Supergott, lugn stämning och äkta bohem-coolt.
2007-10-06
Lena
Jag kan definitivt rekommendera detta afternoon tea. Stora härliga scones och rikligt med marmelader, ostar och kakor. Miljön i denna gamla anrika butik gör besöket till en fullträff. Den nya ägarinnan är både generös och personlig. Väl värt att besöka igen.
Det är sällan man möter en mer genuin miljö. Jag har blivit en "stammis". Kommer på veckodagarna. Det känns som en "oas" eller som det står på tavlan på väggen "här står tiden still". Kan varmt rekommenderas.