Omdömen om Fem Små Hus, Restaurang
2011-07-26
Anne
Väldigt mysig lokal,trevlig personal men maten var inte prisvärd.
2010-05-24
Tilltänkt besökare
Jag håller med nedanstående. Skall man hålla på med miniatyrportioner och låta folk gå hungriga därifrån, så avstår vi också. Hade tänkt att gå dig - nu avstår vi. Stort tack för att ni meddelat detta! Vi gillar inte att bli blåsta! Tyvärr så har Gamla stan många turistfällor!
2010-05-24
Johan
Om man ska betala 300 spänn för en varmrätt ska man väl inte kännas som om man fått en miniportion som påminner om en förrätt!? Samma sak gäller deras desserter, för 130 spänn borde man få en hel del men även där löjligt snålt. jag kommer inte att gå dit igen.
2009-02-27
Riktigt bra service, otroligt god mat! Rek varmt!
2008-11-17
Alice
En mycket fin och mysig resturang med jättegod mat. Verkligen värt att besöka! Finns mat som passar alla!
2008-03-14
Kjell
Trevligt och bra mat. Fin service. Men löjligt dyrt. Isåfall skall man vara lika bra som de bästa men det är man inte.
2007-08-03
Sundsvall
Tack för en fantastisk mat och service. Vi återkommer nästa gång vi är i Stockholm.
2007-04-10
matgla
God vällagad mat i mysig miljö. Bra service.Trevlig personal. Vad mer kan man begära.
var där 19 november och åt svenska delikatesser till förrätt och renfile som var nog det möraste jag ätit i mitt liv. en ljuvlig osttallrik efter maten och frugan tog en apelsinbrulee. kan inget annat än rekommendera starkt.... dyrt men priserna visste man ju innan man kom dit. frågan var bara om det skulle vara värt pengarna och nog var det mer än värt......