Omdömen om Fjäderholmarnas Krog
2011-08-05
Karlsson
Miljön är mysig. Maten var en gång i tiden bra, men dyr. Nu för tiden är här enbart dyrt!
T ex sillbrickan bestod av tre små skålar, en helt smaklös strömmingsinläggning och de andra två innehöll sillbitar som smakade faktiskt sämre än burksill. Till detta två små ostkuber och fyra pekfingerstora kexbitar. Allt detta till priset av 310 kr för två personer. Ledsen att behöva säga det, men det var uselt!
2007-05-14
Oskar
Ett otroligt stort tack för god mat på min 29 års dag. Inte bara det att man som turist kan njuta av båtvägen ut med en kall förfriskning, utan när man väl är framme tas man emot på trädäcket med champange, solsken och roliga historier om när picnicturister solas ner i vattnet efter det att ångbåtarna passerat. För att inte tala om maten, kalixlöjrom, oxfilé med sommarkantareller, följt av den utimata desserten, en väl tilltagen irishcoffe
2006-04-12
BJ
Fantastisk miljö och väldigt trevlig personal. Fock har detta inte smittat av sig på köket som inte imponerade, varken med avseende på menyn eller smaken på maten. Jag antar att de vill satsa på säkra kort, men då måste man också vara säker i tillagningen av dessa rätter. Värt ett besök, men jag avstår återbesöket tills köket är ikapp resten av förutsättningarna.
God mat i fantastisk skärgårdsmiljö och trevlig personal. Vi fick sitta på den nybyggda glasverandan med utsikt över vattnet. Härligt!