Omdömen om Garant Bygg & Bad AB
2011-03-25
Missnöjd kund
Garant byggde om vårt badrum och toalett våren 2010. Det har varit upprepade problem. Först la man fel lutning på badrumsgolvet och tänkte åtgärda det med en liten list, mot alla normer. Sedan har vi haft ett flertal läckage i olika kranar och anslutningar. Så länge vi inte hade betalt slutfakturan kom de och fixade problemen men sedan vi slutbetalt svarar de inte ens.
Hej... Har pratat med Dig och Du vill inte erkänna att detta är "Du" men det finns bara ett sådant jobb utfört under tids perioden samt vad som hände.
Den lilla svacka untanför duschen åtgärdades omg! De problem med läckande rör från 2 handuks torkar har vi hela tiden hävdat vara ett fabrikations fel från Nordhem som slutligen tog på sig hela felet och stoppade produktionen under en längre tid efter VÅR rörmontör förklarat problemet för dem. Detta är nu löst och dom avser att låta montera nya handuks torkar år Er enligt mail. Det är trist att bli uthängd på detta vis... när det inte är vårt fel! Och att Ni inte vågar stå för Era klagomål på nätet! Mvh Per
2010-03-17
PK
För min del var det visserligen några år sedan, men samma personer är kvar i dag så varningen kan nog stå kvar. De skulle lägga klinkers i mitt badrum, och det blev en riktig katastrof. De gjorde fel och jag fick en vattenskada. Eftersom de inte heller kunde torka ut ordentligt så fick jag betala en annan firma ur egen ficka. Jag krävde naturligtvis Garant på pengarna, men då gick de i konkurs. Det var 2004, men sedan återuppstod de på nytt.
Hej Pk. Vet inte vad detta gäller men det var ju inte direkt pga av Ditt badrum konkursen kom! De som är insatta vet anledningen.. Vi har kvar en del av personalen svar ja: och många av leveerantörerna oxå. Mvh Per
2010-03-05
RKS
Anlitar du Garant Bygg och Bad får du snickare som målar, rörmokare som lägger golv osv, osv.
Glöm inte att säga till att du vill ha ett bra jobb utfört. Annars står du där och försöker dra dig till minnes om du verkligen utryckligen beställde ett dåligt jobb.
Hej Rks...
Jag vet massa snickare som är duktiga på att måla. Det betyder ju bara att personen i fråga är extra kompetent.. Våra snickare och plattsättare målar tex deras badrums tak så slipper målarna åka enkom för detta lilla... det blir inte sämre för det. Vad gäller rörmokare som läggar golv vet jag inte vad Du fått ifrån men kan tillägga att min rörmokare på firman är GRYM på parkett! Jag undrar mest vad problemet är för Dig? Klarar Du bara av 1 sak själv..? Mvh Per
...hålla med om att de på Garant är både inkompetenta, nonchalanta och väldigt otrevliga (kolla också på: http://www.raxup.se/Kommentar/varning-for-garant-bygg-och-bad/10172/). När jag visade upp ett intyg från försäkringsbolaget om att det var deras arbete som orsakat en vattenskada i mitt badrum tillsammans med ett kvitto på vad det kostat mig att torka ut badrummet blev svaret: "Det där kan du stoppa upp nånstans!"
Hej "Pelle" i Vasastan... detta känner vi inte igen alls hör av dig till oss istället..? Om du nu finns? Med vänlig hälsning, per