Nisses Pizzeria AB

Omdömen om Nisses Pizzeria AB

2011-05-13

andreas anderson

Riktigt bra pizzeria

Jag rekomenderar denna pizzeria tilla alla , godaste kebaben i göteborg

2010-12-08

Bästa pizzerian

Världens godaste pizza ha dom

2010-10-15

NissePisse

Tråkigare personal får man leta efter!

Den slutsatsen man kan dra av omdömena är att alla bra betyg är från 2006. Något har tydligen hänt.

Jag åt där i veckan för första - och sista - gången.

Det var ingen som hejade när man kom in, när man beställde kändes det som om man hade gjort något fel med tanke på hur sura de var, maten smakade skit. Köttet smakade bränt helvete, brödet var torrare än torrast och såsen smakade fiskmat. Inte en siffra rätt.

Jag är så förbannad på hela Kållered Centrum, först gick man in på thai-restaurangen som ligger runt hörnet och vände i dörren. Där satt ett gäng fyllon och sjöng olika visor och hela stället luktade en blandning av urin och öl. Sen komma hit, det var inte mycket bättre.

Synd att det inte finns negativa tal på betygsskalan! En riktig skit-pizzeria.

2010-07-29

DYR PIZZA SOM ÄR DEGIG

värdelös service sur personal dyrt och seg botten på pizzan köper aldrig pizza där igen

2010-06-12

AL

Ojämn kvalité

Nisses var mycket bättre förr om åren, nu smakar pizzorna ofta "slafsigt" och råvarorna lågbudget.

2010-06-08

Andy

Bra pizza, kass personal.

Pizzorna tycker jag är klockrena. Personalen är dock sur. Förstår de inte själva att dem får förmodligen mer pizzor sålda om de är lite trevligare och gladare när dem får kunder.

2010-06-02

Tomas

Bästa pizzerian!

Nisses behåller greppet med bästa pizzan i området, helt klart. Vänligt, snabbt, gott!

2010-05-30

Dåligt

Sura, griniga gubbar som säljer pizza och kräver extra för allt. Nej tack

2010-03-19

Mette

bästa pizzan

Goaste pizzan på marknaden i GBG. Det finaste köttet som alltid är fint strimlat. Snäll personal, finns inget att klaga på.
Mvh: en trogen pizzaköpare på nisses.

2010-02-05

Värdelös

Stenhårda bottnar som inte går att dela, fyllningen bara rinner av. Maten är dyr ,där ska jag aldrig mer äta.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior