Omdömen om Sjöstadens Hund & Katt
2011-06-17
NN
Beställt från deras webshop. Fick mejl att det skulle komma en URL med kollinr för en vecka sedan. Inget har kommit men däremot fakturan!!! O deras hemsida ligger nere. Finns företaget överhuvudtaget???
Hm du får gärna maila till oss på info@sjostadenshundokatt.se eller ringa på 08-7029080 om du inte har fått din beställning. Vi levererar till närmsta ombud och du ska ha fått en avisering via mail eller sms. Hemsidan kan då och då ligga nere när vi gör ändringar i vårt sortiment, vilket inte är något konstigt. Om jag inte har fel så tror jag du gjorde en beställning och ringde efter 2 dagar för att fråga var den var och sen mailade du dagen efter..... Just nu är det semestertider och en person sköter butik, trim, hunddagis och webshop för tillfället så vi ber om ursäkt om du fick vänta ett par dagar på din vara. Det står även på hemsidan att det kan ta en arbetsvecka innan varorna kommer. Med vänliga hälsningar Sjöstadens Hund och Katt
2010-05-04
Nöjd kund
Bra sortiment, toppen service av kunnig personal dessutom hundtrim och dagis på gång! Rekommenderas varmt! Klippte klorna på min hund som i vanliga fall springer ut men han stannade glatt kvar och busade lite med hunden som är i butiken!
Tack för de fina orden! Vi är glada för att vår service uppskattas.
2009-01-27
Jenny
Bra sortiment och kunnig personal! Riktig pärla.
2008-12-03
Johan L.
Jag är förvånad över hur snygg och fräsh en hund och katt butik kan vara. De har allt man kan tänka sig till sin hund eller katt. Dessutom har de en jätte häftig del i butiken där man kan hitta exklusiva saker som jag inte sett någon annan stans.
Fick hjälp med min katt som aldrig äter och nu hittade jag ett foder som verkligen funkar. Tack för att ni är så kunniga och tar er tid att hjälpa oss som inte kan så mycket.