Omdömen om Frölunda Hårdesign
2011-09-11
Har klippt mig där i 10 år och jag har alltid varit nöjd. Tycker också att jag alltid blir trevligt bemött.
2011-08-10
S
Måste bara tipsa er om Annika som jobbar där! Salongen ser inte mkt ut för världen och dem andra som jobbar där har jag ingen aning om. Men Annika är verkligen toppen, har klippt mig där i fyra år. Bra priser dessutom :) Det finns två Annika, en i kanske 50-års åldern och den Annika jag klipper mig hos är yngre och har precis varit mamma ledig.
2011-06-17
e
Blev väldigt besviken när jag var där och slingade håret... det blev ojämnt i både färg och form... :( gick tillbaka och fick toning i håret men det såg fortfarande ojämnt ut... upplevde inte att bemötandet var speciellt trevligt när jag tog mod till mig att gå tillbaka om be om hjälp. brukar inte klaga eller vara speciellt missnöjd efter frisörbesök i vanliga fall.
Jag önskar att jag aldrig hade gått dit!!
/E
2008-02-13
Jag klipper och tonar håret i slingor här och det har varit bra!
2007-03-10
kund
Blev ej så trevligt bemött när jag kom tillbaka och ville justera lite på klippningen.Har inte upplevt detta hos någon annan frisör.
2007-02-28
S
Färgade håret blont, trodde inte det skulle bli så bra men det blev det. Hade en blond tjej, minns inte hennes namn.
Har klippt mig här i snart tio år. Har alltid varit toppen hos Mirsada. Trevlig, duktig och kommer gärna med förslag. Hon vågar nya idéer på frisyrer och färger som passar mitt ansikte. Stort plus!
Jag står dock mycket undrande till varför ägaren inte gör iordning salongen??? Skrämmer bort kunder, mycket onödigt när flera som arbetar där är duktiga.