Handelsbanken

Omdömen om Handelsbanken

2011-09-27

Tommy

Ljuger om sina tjänster

Skulle köpa premieobligationer på handelsbankens hemsida. Står att det är enkelt tryck bara här, men du leds sida efter sida av allt svårare frågor om handel med flera olika typer av ekonomisk bladder. Slutar med att dom påstår att jag vet för lite för och få köpa premieobligationer? Försökte med en handelsdepå men just premieobligationer kan du inte köpa där och du kan inte avbeställa depån och ingen stans på hemsidan står hur man avslutar en depå. Inte riktigt vad jag kallar enkelt. Näh ny bank blir det nog

2011-07-30

Popio

snart fd kund

Råkat ut för precis detsamma som föregående skrivare...det handlar nog om att bankpersonal är olika beroende på placering. De försökte tvinga mig att avsluta mitt konto hos swedbank. Fy fan säger jag bara...

2010-04-14

Pontus

fd kund

Efter att skött lån i flera år, blev jag arbetslös och klarade inte av lånebördan. Fick uppgörelse med andra banker, dock Handelsbanken stjälpte varje gång - skulle ha varje krona som var "avtalad". Hårdare indrivare än hadelsbanken finns inte.

2010-03-23

Viktoria

nöjd kund

Jag är kund hos Handelsbanken sedan ca 10 år tillbaka och möts alltid av toppservice vid kontakter med mitt lokalkontor i Ljungby. All heder åt personalen där!

2010-03-01

fd kund

Efter 15 år som kund svek banken mig på flera muntliga och under flera år fungerande avtal. de frångick ränterabatter, inlåningsränta, och borttagna avgifter. Flyttade 600 000 kronor från handelsbanken, fick 2 procent högre inlåning och betalade av merparten av huslånen...sköönt avveckla relationen.

2010-01-28

Per

Stort minus

Banken har höga marginaler på in och utlåning men tar ändå hutlöst med avgifter på alla tjänster.
Förstatliga bankerna eftersom de "skinnar" folket.

2010-01-12

Okunnig personal i Stora Tuna.

Tyvärr har personalen bytts ut på Handelsbankn
i Stora-Tuna.Få se om det blir bättre, annars så byter jag bank!

2009-11-12

Annars Nöjd Kund

Handelsbanken Skellefteå

Bra bank, underbara människor, dock borde de kanske tänka på vem som sitter i informationen, så att ansiktet utåt uppfattas som positivt! Annars är det den perfekta banken, och bra personal, med visst undantag.

2009-10-19

T

Handelsbanken Arvika

Jag har varit bank kund i 33 år och företagskund i 21 år och jag har bara gått och säja om min bank.

2009-10-08

Handelsbanken växjö

Dåligt bemött när jag ville få hjälp av min rådgivare. Hon har ingen som helst koll på vad jag har för konton i andra banker när jag kom dit för o tala om ett lån på 520 000. Jag kan sätta allt kontant, inga problem men hon tog förgivet att jag skulle belåna hela beloppet och avvisade mig då jag nämnde jag skulle flytta utomlands. Vad vet hon om jag hyr ut? Hon har ingen aning om min inkomst eller dylikt. Förjävligt.Tänker flytta mitt kapital jag har hos dem till annan bank omgående! vill ej längre vara kund hos dem. För övrigt trevlig personal i kassan. Men ack vad dålig rådgivare.

2009-10-08

M

rekomenderas ej

varit kund i alla år men när jag sedan bytte bank till växjö fick jag väldigt dåligt bemötande av personen som skulle bli min personliga bankrådgivare. Hon lyssnade inte på mina önskemål eller frågade om min ekonomi, hon sa bara vad hon tyckte. Jag vänder mig hellre till en annan bank.

R1000566;Banker, hypoteksinrättningar