Ariston Hotell

Omdömen om Ariston Hotell

2009-04-09

tjabo

håller inte med!

med tanke på att personalen aldrig befann sig där förutom vid den spartanska frukosten så.. receptionen skulle vara öppen mellan 07-20 fast såg inte röken av någon alls där under eftermiddag/kväll.. rummen var rätt fräscha men eftersom ingen var där så hade man inte ens tillgång till en kopp kaffe efter jobbet.. gick ej således att få tag på en dricka eller dylikt... klent tv-utbud.. 1-4an samt tv6 å bbc... kort sagt: vill man ha vandrarhemsstandard med hotellpris så e det ju ett gott alternativ!

Svar från Ariston Hotell
2009-09-03

Hej Tjabo!
Hotellet uppfyller kraven för 3 stjärnor sedan 5 år tillbaka. Inspektion sker på plats 1 gång per år.
Hotellet är litet och vid akuta händelser, som i detta fall ett läkarbesök, kan det vara svårt att få tag på personal. Telefonväxeln är alltid bemannad och avtal finns med vaktbolag för oförutsedda händelser.
Med vänliga hälsningar Ann-Charlotte Olsson

2007-08-29

G.Å.

Toppenställe

servicen är toppen, frukosten serveras tidigare för att vi skall hinna få i oss innan vi far på jobb. Sen är det alltid lätt att komma in när man kommer

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat