Omdömen om Thai Korat
2009-03-02
Tranan
Vi har varit på Thai Korat ca 15-20 och gånger och tycker att maten är helt OK, den hade fått 3 stjärnor. Det som drar ned betyget är en av servitriserna har ett väldigt stroppigt och otrevligt sätt. Idag fick vi nog och har bestämt att vi aldrig skall gå tillbaks, orsaken är att vi ännu en gång fick ett otrevligt bemötande av denna servitris. De vänner som vi vid några av besöken tagit med oss håller med och förvånas över att man kan bete sig på detta sätt mot sina gäster.
2008-12-27
klienten
jag hade stora förvätningar.....NEJ!!!.. DYRT, maten skulle smaka bättre....nej, Personalen skulle vara trevlig...NEJ... BESVIKEN..... tänk innan ni kommer dit.
2007-06-01
karenina
Mycket god mat och till ett bra pris. Vi var där på mors dag, men trots fullsatt kände vi oss inte bortglömda. Personalen informerade om beräknad väntetid - ett stort plus!
2007-05-08
aj
Testa fyra små rätter flera gånger här, är verkligen gott. Vårrullara är suveräna! Smidigt att få barnportioner, som är rejält tilltagna, till barnen för halva priset.
2007-05-07
Fredrik
Enligt mig en av Stockholms bättre thairestauranger med glad och trevlig personal. Lunch och middag är lika gott, favoriten på menyn är de kryddstarka salladerna till förrätt. Dessa går även att få som varmrätter (kalla) men då får man säga till.

Har stans bästa panängcurry. Riktigt bra, rejäla luncher.