Omdömen om Predictive Sales AB
2011-10-22
Markus
Skojarföretag! Vi anlitade dem och de skrämmer iväg våra kunder med sin 'profesionella' stil! Varning!!!
2011-05-16
Usch!!
Något annan orsak kan jag inte se. När någon lägger på luren i örat på en, så betyder det dra åt h-e! Är det det de vill?
2011-02-21
Hur blir man av med dom??????
2011-01-28
Känner mig trakasserad
Ringer flera gånger per dag, lägger på så fort man lyfter luren. Ja, jag förstår att det är deras system som ringer upp fler samtidigt och att det bara är de som svarar först som får prata med deras säljare. Men va fan, varför använda ett system som ger så otroligt mycket badwill??
Har ringt upp dem och de lovar att de aldrig ska besvära mig igen. Efter ett par dagar börjar terrorn igen. Nu går det inte ens att få tag i dem eller lämna ett meddelande. Man kan avregistrera sitt nummer på deras hemsida. Tror väl inte att det heller fungerar. Vi får se.
Pinsamt företag!
2010-12-22
Glöm mig
Vad håller ni på med. Om jag vill handla något så går jag till en säljare.Kommer alldrig handla via telemarketing. Har NIX så låt mig vara ifred. Tack på förhand jag kommer ändå inte svara.
2010-05-30
Kalle
Detta företag ringer morgon middag kväll helger och när som helst aldrig någon som svarar när man lyfter luren .Vad har Fredrik för telefonnummer så jag kan ringa till den fega personen vid alla möjliga tillfällen och bara lägga på luren när han svarar.Detta är telefonterror och kommer nu att polisanmälas
2009-11-11
NiX på mobilen snarast!
Detta är ett av sveriges absolut värsta och mest ondskefulla telefonterrorföretag. De ringer och ringer på mobiltelefonen men när man springer och svarar är det alltid tyst. Massuppringning där den som först svarar får samtalet handlar det visst om. Skulle aldrig drömma om att köpa något av dessa oseriösa terrorister!!! Har försökt ringa dom för att ödmjukt be att få slut på terrorn men dom har alltid automatsvar på...
2009-05-27
boxer-kund
har också nix men gick till deras hemsida, står tydligt vilka de ringer för och är vi/ni kund där så har de rätt att ringa, tyvärr, men jag förstår varför de ringer nu, man kan spärra sig på deras sidan om uppgifterna inte stämmer.
2009-04-29
Vi har Nix-spärr och har haft en hel del missade samtal från detta nummer (anknytning -53). Dessutom har jag vid några tillfällen svarat och då är det precis som många beskriver nedan, tyst i luren. Nästan så att man misstänker att någon involverad skrivit in några bra omdömen......
2009-04-23
aktiv nix
Hur får man stopp på det här telemarketingföretaget som ringer upp ofta utan att det är någon levande person som vill något?
2009-04-22
smaklöst
När min mor var döende ringde de här idioterna stup i kvarten på min privata mobil.
2009-02-05
Trött
De ringer flera gånger om dan!!! Känner mig förföljd. Har också NIX men vad hjälper det.
2008-12-16
tompa
Gav hjälp och ett riktigt bra erbjudande, så det var bara att tacka och ta emot! :)
2008-10-24
AW
Detta nummer ringer ofta på mobilen...och som sagt...helt tyst i luren. Håller med om att det borde finnas NIX för mobilen, om nu det hade hjälp!
2008-10-22
NIX mobil
Detta usla "företag" ringer gång på gång på min mobil och det är alltid lika tyst när man svarar. Varför kan vi inte få ett NIX-register även för mobiltelefoner??? Inte underligt att telefonförsäjare blev utnämnda till sveriges mest föraktade yrkeskår in en undersökning i år. Detta "företag" bidrar kraftfullt till denna utmärkelse!!!
2008-08-22
SW
Jag trodde det var förbjudet att massringa och sedan låta det vara tyst.
2008-08-21
Pelle
Dessa telemarketing företag... Att använda sig av system som ringer upp flera personer samtidigt och som får till föld att många som svarar inte får något svar i luren. Detta är ett mycket respektlöst sätt att markandföra/sälja!! Är dessutom ansluten till Nix.
2008-08-20
Bedrövlig reklam. Kommer aldrig att köpa en tjänst/vara de vill förmedla.
2008-07-26
nix
Är sååååååå trött på dessa mäniskor som håller på och ringer hela tiden.
2008-06-23
Janne
Så trött man blir på dessa försäljare. Vi är NIX:ade men tydligen respekteras inte det av alla...
2008-05-08
boj
Jag har fått massor av samtal från det här företaget (från anknytning 08-555 30 127) och det hörs bara ett litet pip i luren. Det är mycket störande för man måste rusa till telefonen och svara varje gång. Jag har hört att sådana här säljbolag automatiskt ringer upp många numnmer samtidigt och talar bara med den som lyfter luren först. Resten får bara tyst eller ett retfullt pip. Det kan vara förklaringen till att så många upplever att det är tyst i luren. Jag har tröttnat och kommer inte att vara vänlig mot försäljaren om han/hon någon gång får kontakt med mig. Vet någon hur man får stopp på de här oförskämda uppringningarna? Jag är registrerad hos NIX.
2008-05-05
De ringer och ringer, vet de inte vad Nix-spärr betyder???
2008-04-09
kgw
Bojkotta alla som låter det bli tyst i luren, om de skulle ringa igen. Det är ett ofog som borde vara straffbart.
2008-03-27
Jag fick prata med en jättetrevlig tjej som hjälpte mig att sänka mina telefonkostnader med råge! Det måste väl vara fel på era telefoner eller nåt...
2008-03-19
Nixad
Hur kan man lägga på luren i örat på en nixad kund utan att vilja något. Är det bara idioter som jobbar med telemarketing??
Telemarketing i dess värsta form. Utnyttjar säljarna med falska löften i vanlig ordning. Den som tjänar mest är ägarna och den sk teamledaren. Pass upp både kund och säljare för detta företag.