Laddar...

27 omdömen för SF Bio:

RSS

2010-01-08

Daniel

Går det komma fram till kundtjänst?

Vet inte hur många gånger jag har ringt men alldrig kommer fram :(

2010-01-08

Kass telefonservice...

Får sitta 40 minuter i telefon kö varenda gång man ringer.. Lyssna på någon röst som säger "Många före i dig" först efter 20 minuters lyssnande på den rösten så får man veta att det är 20 personer före dig i kön >_Skaffa en ny kundtjänst där ni ringer upp kunden då han/hon lämnat sitt tele nummer

2009-12-14

Vargen

Dyrt

Ris: Som studerande tycker jag att det är fräckt att ni utnyttjar "ipred lagen" genom att folk inte vågar ladda ner filmer/höjer ni era priser hela tiden! KOM IGEN ni tjänar väl tillräckligt, inte behöver ni ta ut 110 kr för en film?Ros: Era nya automater som man kan köpa biljetterna utan att köa i 100 år.

2009-11-04

Johan

kundtjänst

stört lång väntetid... har ni bara en som jobbar eller??

2009-05-07

trekker

Information

När man ringer och frågar ang premiär nia STAR TREK filmen får man info om att premiär är på fredag och inga andra föreställningar planeras. Bokar bilj. både till fredag och lördag betalar och hämtar. Nu idag ser man i tidning "smygpremiär" Urkass information, noll stärnor

2009-05-07

trekker

Information

2009-02-19

Popcorn

Popcorn - prassel och lukter

Även om biograferna tjänar pengar på att sälja godis och popcorn så borde det i anständighetens namn vara så att en besökare inte ska behöva betala för att sitta i en miljö som stinker av prpcorn och som prasslar av massor med påsar och helt förtar djupet av av att gå på bio för att s en bra film. Dessutom att behöva stå i en godiskö för att få biljetter är förnedrande och långsamt. Öppna en separat kassa för enbart biljetter till oss som klarar oss i två timmar utan osande snacks och prassel i påsar i en nära nog cirkusmiljö i stället för kvalitetsbio.

2009-02-05

Ingo

Biljettförsäljningen

TILL LEDNINGEN Det är förnedrande att behöva stå i en popp- korns- o. gottiskö, när man vill ha en biljett! Ordna så att vi får 1 kö för bara biljetter!TACK ATT DESSUTOM KÖRA 2 MIL FÖR ATT SEDAN KONSTATERA ATT DET INTE FINNS EN ENDA BILJETT KVAR, NÄR DET PÅ INTERNET FANNS GOTT OM BILJ. EN 1/4 INNAN TILL BÅDA E.M. FÖRESTÄLLNINGARNA PÅ BIOPALATSET TILL "MARIAS EVIGA ....". FÖRSÄLJ. KUNDE EJ FÖR- STÅ ATT INET EJ ÄNDRAT UPPGIFT., DÅ DET EJ VARIT SÅ MKT FOLK DÄR DEN SISTA TIM. DETTA ÄR OACCEPTABELT! GÄLLDE 4 FEB. E.M.FÖRESTÄLLN.! 2 VITTNEN FRÅN KÅLLERED (Ovan har inträffat 2 ggr senaste veckorna) TACK FÖR ORDET Ingo

2008-12-02

peter

bra biograf

jag har aldrig haft problem att bäställa biobiljetter det har fungerat jättebra hitills

2008-11-05

S

Perfekt!

Varje gång man är på bio hos SF så går man ut ur salongen med ett léende på läpparna, vare sig filmen var bra eller dålig. Man får alltid lika bra service och blir så otroligt glatt bemött av personalen. Ett plus i kanten är att om man frågar så kan man få en affisch om man har turen med sej. Rekomenderar filmstaden i Medborgarplatsen starkt för dom som vill ha en mysig bioupplevelse. Det finns alltid plats för några personer i sista minuten, och det är inte alltid lika livligt som inne i T-centralen. Snacks och dricka är gott och toaletterna är fräsha och priserna passar allt från studerande till pensionärer. Ha en trevlig biokväll!

2008-11-05

Lotta

Hur hittar jag information om bolaget?

Det är minst sagt omöjligt att nå fram till bolaget bakom biograferna. Jag är på jakt efter ett telefonnummer till en anställd på SF men kommer hur jag än gör bara till biosidorna.

2008-10-05

Myran

Reklam på seriös film

Såg fantastiska "Maria Larssons eviga ögonblick" en torsdag kl 12.00: Enbart 60+ i salongen. Genomled 20 min. reklam avsedd för tonåring." Är det inte slut snart?" och "Dravel" var reaktionen hos publiken."Äntligen" lät det när filmen började. Selektivitet i urvalet önskas. 60+-are är ganska ekonomiskt starka idag. Det kanske är något för reklammakare och SF att tänka på. Får jag uppleva detta en gång till, så blir det inte några mer SF-biografer för min del. Kan inte låta bli att undra om ni sänder dessa stundtals vidriga reklamer vid barnföreställningar också?

2008-08-03

uruselt

Jag förskte såväl som över internet som över telefonen att boka en biljett till Mama Mia klockan 21.10 på Sergel och gjorde enligt min åsikt allt rätt uppgav presentkortets nummer och när allt var klart så fick man en röst i örat som sa att numret var felaktigt, trots att man tidigare hade fått uppgift om att att denna transaktion hade påverkat kortet så det var utnyttjat. Totalt uruselt att Ni sen inte har en enda telefonlinje att komma fram på gör inte saken bättre. Dåligt och tråkigt. Saknar ord att 2008 inte kunna boka en biljett för att gå på bio.

2008-01-07

Tompa

Ni glömde tacka för pengarna

Men det kanske inte är brukligt vid konfiskering Presentkortets "bäst föredatum" passerades med ngn enstaka dag. Aldrig mer SF

2007-05-28

Anton.D

Kvalité med ett leénde på läpparna!

Så vill jag beskriva SF Bio. Bra kvalité på filmerna och så lite filmer är det inte heller. Väggarna är fulla med afficher över allt där det står om kommande filmer osv. En stor eloge till SF!

2007-05-16

Halle

Bästa nöjet man kan få

SF erbjuder sina kunder på det mesta av det bästa. De har ett kort som jag gillar och det är rabattkortet: 4 filmer för HALVA priset mån.-tors. Perfekt tycker jag!

2007-05-07

Hanna

riktigt trevligt.

När jag var på bio första gången i Stockholm så var det stort och man behövde inte trängas. Personalen som jobbade där var trevliga och hjälpsamma. Salongerna var stora och det var ett stort plus att stolarna satt högre upp än på andra ställen. Jag är ganska kort, men nu såg jag iallafall nånting utan en massa huvuden för bioduken så man inte ser texten.

2007-03-13

ec

urkass

om jag ringer och vill ha information angående försäljning av kort, utgångna kort finns inte det på menyn, utan det upprepas gång på gång sådant jag inte har behov av. Övriga ärenden borde funnits eller tala med receptionist

2007-01-11

KALLE

Kalle

Bekvämt och stort biograf. Det går alldeles utmärkt att beställa biljetter via Internet. Betala med kontokort innan så går det smidigt att ta ut biobiljetterna från bioautomaterna:)

2006-12-14

PJ

Positivt bemötande

Trevligt och glatt bemötande och trevliga lokaler... Alltid lika trevligt med glada närkingar!!;)

2006-12-04

Besviken

Dålig service

Enl. bioprogr i Gävle framgår att filmen "Bortspolad" på sv går o jag ville best biljetter men det går tyvärr inte p.g.a filmen går endast på Astoria. Barnen har biokort på Filmstaden de känner sig nu lurade på den filmen. Varför finns den på Filmstadens sida?????

2006-11-29

Biobesökare

Urdåligt

Att endast komma in på SF Stockholm, och ingen förklaring på sidan att det är ett tillfälligt fel. Det kan vara bra att få veta när det kommer att åtgärdas.

2006-11-09

asd

Bra filmer

De producerar bra svenska filmer och köper in rättigheter till de bästa utländska. Svensk Filmindustri är inte SF Bio som har hand om biograferna!

2006-09-19

M. Sjöqvist

Urusel kundservice

Min dotter förlorade en väska när hon var på Down Town och när vi dagen efter försökte få hjälp via telefon blev vi NEKADE detta. Enda möjligheten var att åka dit personligen, trots att vi bor flera mil utanför Göteborg. Verkligen URUSEL kundservice och dålig känsla för att hjälpa sina kunder.

2006-08-20

BIO

Trevlig men ganska vanlig biograf

2006-07-12

Förortsbo

ingen kontakt!!!

Trist med ett bolag som kör föreställningar på kvällen men inte går att nås personligen per telefon samma tider! SEB har bättre service och dom är en BANK.

2006-06-21

NJ

Kanon...

...som vanligt när SF gör något

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?

Rejta

SF Bio

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Här är årets oscarsnomineringar.

Vilken film tycker du förtjänar att vinna Oscar för "Bästa film"?