Taxi Stockholm 15 00 00 AB

Omdömen om Taxi Stockholm 15 00 00 AB

2012-01-07

I..

Teknik som fungerar.

Nyårsafton kl 0224 vill ha taxi ringer som vanligt från en telefon, får till svar: alla våra handläggare är upptagna var god ring senare: Bokar via appen får en Taxi på 4 minuter underbart att tekniken fungerar

2011-11-13

Löven

Trevliga förare men urkass internet bokning!

Oftast väldigt trevliga förare! Tyvärr sällan dom står på flygplatsen när man bokat i förväg. Utan kommer om man har tur 15 minuter senare. Och helt urusel internetbokning!!! Det är 2011 och man kan ju tro att taxi Stockholm är ett stort företag som skulle ha en ordentlig bokningsservice. Men icke! Men överlag det bolaget som känns absolut tryggast.

2011-10-01

Kattis

Taxi Stockholm ända seriösa bolag!

Alltid urfräscha bilar, trevliga förare & servicen hos växeln är oslagbar. Finns inget annat alternativ än Taxi Stockholm. Urseriösa och man vet att man alltid får hjälp vad det än gäller!

2011-07-23

David

Hemskt dåligt

Föraren gav fast pris på 360 sek. Jag ringde under färden och fick svar att fast priset mellan de aktuella adresserna var 260 sek. Jag tycker att detta är förkastligt, jag kan lika gärna åka med en svart taxi om jag ändå ska bli blåst.

2011-07-12

Elin

Livsfarliga!

Enligt en förare kan man köra precis som man vill, det har ingen annan med att göra. Kör som en galning, skriker åt andra trafikanter och känns livsfarlig att åka med! Jag kommer ALDRIG någonsin att åka med Taxi stockholm! Jag kommer varna folk för det bolaget. Varning! Kundtjänsten var sedan inte alls speciellt intresserad av att ta emot klagomålet, de verkade mest besvärade. Nej, skärpning! Yrkeschaufförer - detta är mähän som kör taxi Stockholm. Skämtbolag!!!!!

2011-07-10

Johan

Dålig service

Bokade en taxi via deras App, när den inte dök upp fick jag göra 3 bokningar till för att få en taxi till samma adress, slutade med att jag valde annat bolag som kom på 5 minuter. Å sedan kan man fråga varför taxametern fortfarande tickar när man betalar med kreditkort och bilen står stilla

2011-05-16

jenny

underbara

ni är bäst, glömde min telefon på sätet ringde till vxl. dem visste vilken taxi jag hade åkt med, fick tillbaka telefon inom 15 minuter Det bästa bolaget i Stockholm.

2011-05-01

RMA

Bäst

Endast Londons svarta bilar är bättre

2011-04-29

J-A.B

Pålitliga, åker tryckt o säkert.
Trevligt bemötande o klädd i taxi uniform ej i slitna kläder som de flesta fri åkarna har.

2011-04-29

The one and only

2011-04-28

Urban N Urban N

taxi stockholm

det säkraste Taxibolaget i stan,utan konkurrens.

2011-04-14

marina co

Ni är BÄST

Har ingen egen bil och åker mycket taxi 3-4000 kr i månaden ungefär men ni är helt underbara bästa servicen i stan, bästa förarna, bästa telefonisterna, för mig finns det bara ett taxi bolag

2011-04-07

gubo

Förstahandsvalet

Jag föredrar taxi stockholm. Känns som att de oftast är snabbast till platsen och håller alltid konkurrenskraftiga priser, även om taxi överlag är för dyrt i stockholm. Lätt att komma ihåg numret.

2011-03-02

Ior

Tackar!

Toppenbra taxibolag med bra förare! När jag nu hade slarvat och tappat min mobiltelefon i taxin så fick jag god hjälp av växeln och av chauffören som letade, ringde tillbaka och såg till att jag fick min mobil. 1000! för god service!

2011-02-02

En Nöjd kund

Absolut bästa taxi bolag

jag åker mycket taxi och jag har aldrig haft problem. förarna är mycket kunniga,trevliga,trygga, kör frescha bilar, och jämfört med andra bolag så pratar de mycket bättre och tydligare svenska och framför allt hittar mycket bra i stockholm.

2010-11-30

Bra

Bra

2010-11-29

Jerker

Taxi

Taxi Stockholm är klart bäst! Alltid tillgängliga och trevliga chaufförer.

2010-09-08

Nöjd kund!

Tur och retur KS - akuten

Mycket säkra kunniga förare på båda resorna. I rusningstid väljs väg efter största framkomlighet, vilket förklaras för mig. Bra! Kommer snabbt när man beställer. Jag kommer att välja detta bolag i framtiden och hoppas på fortsatt samma goda service!

2010-04-25

Andreas B Andreas B

Dåligt för att de inte erbjuder 1TJEJ-TAXI tjänst

De är säkert snabba, och har schyssta åk.. men varför erbjuder de inte en tjej taxi tjänst för de som vill? Då skulle man slippa potentiell våldtäkts risk.. även om jag inte tror att våldtäktsmän är långvarigt anställda på detta taxibolag, så blir iaf det en mindre risk att saker ska ske pga. förekommet tillfälle för våldtäkt, dvs. man ensam med kvinna på avsides/ensamma vägar.. Kvinnor kan antasta andra kvinnor men de kan iaf inte skända och har iaf inte samma drift, vanligtvis..

2010-04-17

Zela

Outstanding

Alltid pålitliga - dem är i en klass för sig. Både när det gäller växeln, förare och att finnas där och när man behöver dem.

2010-03-15

peter millberg

taxi stockholm

taxi stockholm är dett bra företag och har bra resurser än 020 taxi har

2010-01-21

Ärlig

Världsklass, det finns inte bättre tyvärr!

TAXI STOCKHOLM 150000.
Är absolut bäst, Jag tycker att taxi stockholm borde få nobelpriset på att hitta i stor stockholm man kan inte hitta trevligare och hjälpsammare förare någon annanstans,mina barn och barnbarn kommer också att åka taxi Stockholm 150000.
Åker ni med andra bolag så vet ni inte vad taxi betyder.

2009-09-04

peter,m

Taxi Stockholm bra

ibland är de trtevliga dom som kör mej

2009-08-28

peter, m

Taxi Stockholm 15 00 00 AB bra

dom ärr trevliga och snälla dom jag har åkt med dom flesta i alla fall

2009-08-23

LU

Trevliga och hjälpsamma

Mycket trevlig både när man beställer och när man åker med dom. Enormt hjälpsamma och trygga förare.
Har under ett par dagar i Stockholm åkt flera gånger med dom och alltid lika bra.
Kan bara varmt rekommendera Taxi Stockholm

R1001391;Taxi