Omdömen om Lycknis
2011-09-14
Jill
Det har oftast fungerat bra, upplever som andra att det kan ta tid ibland. Har däremot fått ett minst sagt märkligt bemötande av kundtjänst. Jag ville bara returnera en bok. Det lades stor vikt och hets vid att JAG gjort fel. Blev en ganska aggressiv diskussion från kundtjänsts sida. Varför inte bara lösa kundens problem istället? Lägg fokus service. Riktigt dåligt bemötande och Lycknis kommer inte längre att vara ett förstahandsval för mig.
2011-07-05
Magnus
Det brukar med mycket få undantag vara billigast att beställa böcker från Lycknis. Beställer man kurslitteratur vet man normalt sett vilka böcker man vill ha flera månader innan man behöver dem och det är just då och bara då man bör använda Lycknis eftersom leveranstiden är väldigt "varierande".
2011-07-04
ej
Är väldigt nöjd, gratis frakt och ganska snabba leverans. Ca 1 vecka. Ibland några dagar och ibland 1,5v. Dock är inte böckerna särskilt bra packeterade, de kommer i ett brunt viket paket, regnar det dock så kommer boken att förstöras eftersom den inte ligger i någon plast
2011-06-29
Emelie
Förstår att leveranstiden är någn när det är beställningsvara men för en bok som finns i lagret verkar det gå snabbt. Själv gjorde jag två beställningar, en med tre böcker den 23e juli och en med en liten bok den 24e juli(torsdag och fredag) därefter var det midsommar och idag den 29e fick jag den lilla boken levererad, Och GRATIS frakt var det också! Nu väntar jag på min första beställning och på hemsidan står det att två av tre böcker har packeterats
2011-05-12
Böcker kommer inte och personalen är ohjälpsamma.
2010-02-08
Minst flera veckors lång leveranstid - om jag överhuvudtaget kommer få böckerna.
2010-02-03
Mycket besviken
Hade jag kunnat sätta ett lägre omdöme hade jag gjort det. Mycket försenad leverans av kurslitteraturen, endast hälften av beställd litteratur levererades trots information om att det fanns i lager och en i stort sätt obefintlig kundtjänst som inte kan svara på något. Väldigt frustrerande!
Kan bara instämma med tidigare inlägg - Beställ inte från Lycknis om ni vill ha litteraturen...
2010-02-01
Tove
Mina böcker är extremt försenade, och kundtjänst svarar varken på mejl eller telefon. Nog för att Lycknis är billigast, men det är verkligen det enda bra med sidan. Totalt värdelöst och en otrolig besvikelse.
Hett tips - beställ aldirg böcker från Lycknis!
2010-01-08
Beställde min kursliteratur via lycknis hemsida. Efter över en vecka får jag ett mejl att mina böcker har skickats till mig, fast bara två av totalt åtta. Vissa av de andra böckerna stod vid min beställning listade som "finns i lager", men det gjorde de uppenbarligen inte alls.
När jag vid kursstart ser mig tvingad att köpa böckerna i bokhandel för att kunna hänga med från start försöker jag avbeställa de böcker som inte skickats. Jag får då veta att vissa av böckerna kommit in "för paketering" åt mig. Dessa blir då kanske inte alls möjliga att avbeställa. Jag får istället returnera böckerna när de väl levererats till mig. Krångel-krångel-krångel. Ska du använda lycknis så var ute några månader (!) i förtid!
Killen i kundtjänst var dock trevlig!
När man beställer en bok kan det stå att den är i lager, men senare får man höra när man ringer att den har tagit slut och de inte vet när de får in böcker nästa gång. Den här gången väntade jag tre veckor på en bok, sen avbeställde jag.
Förra gången jag gjorde misstaget tog det flera veckor, sedan avbeställde Lycknis min leverans, utan någon vidare ursäkt!
Priset må vara lite lägre, men det är inte värt det!