Kom till Hotell Mollberg i torsdags efter att det blivit fel på vår bokning skulle egentligen ha bott på Marina Plaza men där var servicen snorkig och inte vidare trevlig. Men så kom vi till hotell Mollberg och jag var besviken och inte på mitt bästa humör hade ju bokat med utsikt över Öresund för att fira makens 40 årsdag.Men så träffade man denna underbara personal (Anna) som gjorde allt som hon kunde för att vi skulle bli nöjda och efter servicen och den värme man kände på detta hotell så kommer jag aldrig bo nån annanstans när jag besöker Helsingborg och kommer varmt rekommendera detta för alla andra som skall dit och ja jag kommer mer än gärna till er igen.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-03-03
Jasmine Ekblad
Finaste hotellet
Det är väldigt fint och bra mat väldigt bra servitriser