Omdömen om Salong Knåll & Tått
2012-04-03
Carina
Var och klippte mej idag hos Lise.Blev jättenöjd så där kommer jag att fortsätta att gå.
2012-01-04
Jessica
Lisa på Knåll och tått är den bästa frisören jag har haft! Hon har en underbar personlighet och gör underverk med mitt hår. Rekommenderas varmt!
2011-06-15
Moniquen Martin
Jag har aldrig varit helt nöjd med de frisörer jag besökt, har bytt varje år och känt mig lika besviken varje gång. Men Lise! Hon är heeeelt fantastisk! Mina tunna, stripiga skandinaviska testar förvandlas till fylligt svall varenda gång jag är där. Knepet? Ingen aning och det sk--er jag faktiskt i så länge jag blir så här snygg i håret!
2010-06-21
M.L
Jag klippte mig första gången hos Lise när jag var 14 år, nu efter 29 år går jag forf hos henne. Dock lite andra mellanlandningar men har alltid kommit tillbaka till henne igen, för hon är bäst.Lise kan hår och vet vad som är det bästa!
2010-02-01
Johanna
Har nu klippt och slingat mig hos Lise i ca 6 år och är alltid lika nöjd!! Hon har genom åren fått mitt hår att bli långt med väldigt bra kvalité, å mycket fin färg ;) Kan varmt rekommendera Lise!
2010-01-22
RS
Det var den absolut sämsta hår upplevelsen i mitt 30åriga liv. klippa en man skall ej ta 47min, samt att det blev väldigt dåligt. 300kr.. tar ej kort.. okej ni får cash.. då har de ej någon kvitto att ge.. skriver ett dåligt hand skrivet kvitto.. jag går aldrig tillbaka
2009-02-18
LENA
Har gått där sen jag var 10 år, är nu 36.. Alltid varit super nöjd, Lise gjorde min brud uppsättning för 16 år sen.. NI ÄR BÄST
2008-03-11
Ann
Lise är frisör i toppklass! Åsa gör fantastiska ögonfransar! Jag rekommenderar varmt!
2008-01-08
Blondie
Bästa salongen i Järfälla utan snack! Lise är toppen på att fixa frisyren precis som man vill!!! Efter negativa erfarenheter hos frisörer känner jag mig lugn och trygg i händerna på en sån duktig o professionell frisör som Lise! Kan nån hår, är det hon!
2007-08-02
Petra
Jätte trevlig personal, men ingen bra frisör ung och säkert rätt oerfaren som jag hamnade hos. Klippningen blev till en stor besvikelse och resulterade i att jag fick gå till en annan salong och klippa om mitt hår!
2007-04-12
Pensionär
Väldigt trevlig och duktig fotvårdare!!!
Har gjort naglar hos flera tjejer men inte varit riktigt nöjd. Alltid var de ngt som var fel. På knåll o tott finns en underbar tjej som är superduktig, snabb och noggrann! Rekommenderas varmt ;)