Omdömen om Stora Mellby Rör
2008-12-21
Till vår fulla belåtenhet. Vad som var dåligt gäller återkontakt vid överenskomna tider. Fick ringa själv och stöta på vecka efter vecka. Ett enklare jobb tog för många veckor att slutföra. I övrigt bra, med bästa rekommendationer.
2008-12-17
Thommy
Mycket gedigen erfarenhet och kunskap i detta anrika företag. De har dock mycket kunder så boka dina planerade jobb i god tid.
2008-07-21
Paula
Även om mitt ärende "bara"handlade om att laga en 15 år gammalt reglage till vår badkar så fick jag både snabb och bra service. Jobbet blev mycket mer ekonomiskt än att byta och snabbt fixat. Detta efter att jag sökt kontakt med tre andra firmor som inte var intresserade av ett så trivialt problem. Mycket nöjd!!
2008-06-16
Glad kund
Stora Mellby har superbra med stötning, förståelse, och ett super bra jobb amed att lösa våra problem.
Ringde o bokade tid för service av mitt vattenfilter Oktober-2010...ingen kom,så jag lät de va p.g.a all snö som kom denna vinter. Så i Mars-2011 ringer jag igen o bokar tid för mitt vattenfilter,,,,men ingen kommer. För sista gången ringer jag igen 10 Oktober-2011 och undrar va det är frågan om igentligen men det är det ingen som kan svara på, utan lovar sätta dit en prioritet på min order...och jag väntar o väntar men inget händer. 22 Nov ringer jag o vill ta bort min order och det är inga som helst problem, men ALDRIG mer detta företag.