Blå Expressen

Omdömen om Blå Expressen

2012-04-03

Ella

Nöjd kund

Tack så mycket till Glenn och hans killar för den proffsiga flyttningen. Vi kan verkligen rekommendera Blå Expressen. Seriösa och trevliga!

2012-01-19

Britt Andersson

Välj Blå Express om ni ska flytta, kanon bra!

Trevliga, ordentliga, starka

2011-07-11

Mona Karlsson

TRYGGT- SERIÖST- EFFEKTIVT

Vi flyttade från en stor villa bla med ett värdeskåp (150 kg) och 2 st jättetunga motordrivna sängar så vi vill tacka för ett mycket bra arbete. Man känner sej så trygg när jobbet utförs av yrkesmänniskor som gör jobbet lugnt och metodiskt. De var noggranna och ingen onödig stress fast det var både svettigt och tungt. Denna firma kan vi verkligen rekommendera. Tack för hjälpen! Fam Karlsson i Märsta

2011-04-29

Ses

Jättenöjd!

Vi flyttade från en trea till en etagelägenhet i september förra året. Det var många flyttkartonger, möbler och två fulla förråd. De konkade och slet. De bar allt till olika våningar, olika rum och förråd. Vilka killar! Tack ska ni ha!

Service på världsklass! Mycket trevlig personal och bemötande. Jag rekommenderar de varmt!

2011-01-31

Helens S

Utmärkt

Tack för en bra flytt, omständigheterna var inte de lättaste eftersom vi flyttade från en lägenhet på tredje våningen utan hiss, vilket gjorde oss än mer imponerade, rekommenderas starkt!!!

2010-08-17

Celandine

Perfekt - som alltid

Jag har anlitat Blå Expressen ett flertal gånger för privata flyttar och det företag jag arbetar på anlitar dem alltid för såväl flyttningar som för hantverksinsatser. De är seriösa, noggranna, ansvarsfulla och jättetrevliga samt väldigt bra priser. Rekommenderas verkligen!

2010-07-27

Den hjälpta

Perfekt flytt - tryggt, effektivt och pålitligt

Jag valde efter genomgång av många offerter att ta budet från Blå Expressen (blaflytt.se) och kan inte säga annat än att det gick precis så bra som jag hoppades och hade önskat!

Jag hade bara lite bohag - lite flyttlådor och enstaka möbler, en cykel och några andra dylika gerjjer. Det skulle flyttas från en lägenhet där jag var inneboende till en egen liten lägenet.

Ingenting var ett problem, utan allt gick att lösa med trevlig, glad och positiv inställning. Inget slarv, utan mer nogrannhet än man kanske räknar med. Lugna, trygga, pålitliga och effektiva killar som tänkte innan de gjorde, jobbade fort och var kloka och smarta, med erfarenhet och bra bärteknik (=seriöst företag) etc. Mycket service-inriktade och företaget var lätt att ha och göra med, jag blev inte det minsta besviken på någonting.

Inga tveksamheter vad gäller företagets seriösitet så långt jag kan avgöra som kund, inte oseriösa prisdumpningar eller annat.

Höll sig till avtalet med seriös och hjälpsam inställning!

2010-05-06

A.Carlsson

Säkert

Vårt företag har anlitat Blå expressen ett flertal gånger, kan bara instämma tidigare rejt, de är försiktiga och noggranna!!! Tack grabbar för hjälpen /
Andreas

2010-04-30

Ingvar

Seriösa och försiktiga

Tack för den trevliga bemötandet och för att ni tog väl hand om mina känsliga musikinstrument.

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor