Omdömen om Autoexpo Nacka
2011-12-20
Bertil :(
2 år gammal Peugeot går sönder. Dåligt! Reparationen tar 25 dagar! Ännu sämre! Informationen obefintlig!
2011-07-19
Stefan Larsson
Åkte långt för att titta på bil, kollade innan per telefon.
När jag kom fram stämde enbart färgen på bilen!
Allt annat hade de hittat på!
Efter kontraktskrivning kom det fram ännu fler saker, hoppade av och blev mycket otrevligt bemött.
2010-08-24
Kia
OBS: watch out. If you pay a down payment on sight you will still receive an invoice at home saying you still need to pay the down payment. Very weird system of doing business.
2010-04-16
Jättebra!
Vi kom ända upp ifrån Norrland för att köpa en KIA vi tidigare varit och tittat på när bilen fanns på en annan bilfirma i Stockholm. Vi gjorde upp affären via telefon, satte oss på flyget och reste ned till Stockholm. Det blev en del strul med den bilen, men personalen erbjöd oss en motsvarande KIA med samma utrustning och vi åkte därifrån mer nöjda än vi trodde att vi skulle vara. Mycket bra service och oerhört trevlig personal. Vi har inget att klaga på och kan varmt rekommendera denna bilfirma. Som plus kan nämnas att när vi kom dit hade de på en skylt invid dörren skrivit välkommen till oss vilket gjorde att vi kände oss mycket välkomna och speciella.
2009-11-15
Mycket ilsken f.d. kund
Har lämnat in min bil 3 ggr på denna verkstad, alla gångerna har de "lagat sönder bilen"! Men de är villiga att söka felen - mot en kostnad. Lämna inte in din bil där.....
2006-11-13
pw
seg telefonkö trots få samtal före. Blev sen vidarekopplad till nästa telefonkö.
2006-02-28
MÖ
Friebergs har verkligen hanterat mig som bilköpare bra - från första besöket tills samtal efter att jag fått bilen för att kolla att jag var nöjd med allt. Det som gör att det bara blev 4 stjärnor var att leveransen blev försenad, vilket antagligen var utanför Friebergs kontroll, men som sänker helhetsintrycket.
AutoExpo i Nacka är ett riktigt oseriöst bolag.
Lämnade in bilen för reparation där och det skulle fixas på dagen. Tre veckor senare är den fortfarande inte klar. De beställde fel reservdelar, monterade fel delar och försökte påstå att det var mitt fel. Man får dessutom ett direkt otrevligt bemötande. Jag varnar alla för att vända sig till denna verkstad.