Omdömen om Best After
2012-02-27
Varit kund hos Izabela sen Smedby. Naglarna håller i flera veckor och hon kan sitt handverk och är profesionell. Izabela är en väldigt trevlig och varm person. Vilket är viktigt när man ska sitta i några timmar. :) Vill också nämna hennes underbara personal, Goscha och Sabaytong. Dom erbjuder nästan allt.Kan varmt rekomendera Salong Best After! Min favorit salong <3
2011-08-23
Izabela är en erkänd nagelteknolog med omsorg om detaljer, men framförallt en fullfjädrad kundservicemänniska. Jag fick inte bara fantastiska naglar - jag fick ett möte med en unik person som har mycket att lära många. Tack för det!
Mina varmaste rekommendationer!
2010-10-22
Tusen tack ännu en gång underbara Izabela med personal för ett som alltid jättetrevligt bemötande! Är jättenöjd med mina vackra höstnaglar :)
2010-10-14
YVONE (Yvonne)
Har varit kund hos Isabella sedan hon öppnade i Smedby och alltid varit helnöjd, utan hennes kunskap och hennes omtanke om sina kunder hade jag aldrig haft så finna naglar som jag har idag, Vill ni ha fina och hållbara naglar så rekomendera jag att ni gå till Best After där ni blir bemötta på allra bästa sätt av Isabella och hennes tjejer.
2010-09-23
Ännu en gång stort tack för fantastiskt vackra naglar och fina dekorationer. Har redan fått flera komplimanger :)
2010-09-01
Monika
då går man till Izabela. Hon är verkligen suverän. Jag är så himla nöjd. Hon är proffsigt kreativ och har alltid nya idéer. Hon har järnkoll på färger och former. Jag är djupt imponerad.
2010-08-31
"Macen"
Efter att varit runt en hel del måste jag säga att Studio Best After håller vad dom lovar......Proffsiga och supertrevliga.......
Tack för att ni finns......Ni tog er verkligen tid.....
2010-08-27
Birgitta
Jättenöjd med mina fina naglar. De håller flera veckor och jag får ofta komplimanger. Izabella med personal ser till att kunderna trivs och man längtar till nåsta besök!
2010-08-26
Beathrice Odén
De har underbar service och världens skönaste massage. De är proffsiga på naglar och de håller till skillnad från många andra. Tack!
2010-08-26
Monika R
Med kunder fr. stora delar av Sverige och omskrivern i olika nageltidningar så behövde inte jag vara orolig för att jag kommit fel.........Man är ju annars lite orolig när man kommer till ny salong. Men här kände jag mig omhändertagen från första stund.....Verkliga proffs.....
2010-08-21
Tack för, som alltid, fantastiskt vackra naglar, trevligt bemötande, nogrannhet och för genuin servicekänsla. Som kund känner jag mig alltid lika omhändertagen och varmt välkommen.
Atmosfären och personalen på Best After är helt underbar och därför längtar jag alltid till nästa gång vi ses :)
2010-08-20
Yvonne S
Jag vill inte kommentera dina tjänster på REjTA. De som har varit dina kunder i många år vet vad du och dina anställda levererar. Så du som läser detta omdöme gå dit och upplev själv, har du några anmärkningar har du möjligheten att anmäla det jag har skrivit.
Izabela är känd i hela Skandinavien som en av de bästa!
Yvonne S
2010-04-23
Eva D
Såååå duktiga och trevliga. Jag har varit på många nagelsalonger, men denna är bäst!
Verkligen proffsigt, jättesnygga dekorationsmålningar. Superfint reultat som håller mycket länge.
Tack Eva!
Du kommer alltid att få personligt hjälp.Vi är glada att du är våran kund.
2009-02-24
Bea
Jag är supernöjd med naglarna. De är hållbara. Jag kan tom. gå på boxpass på gymmet med dom. De är snygga, Izabella är mycket duktig på att bygga naglar så att det ser snyggt ut och att det inte är klister under nageln som vissa nagelteknologer "lyckas" med , hon ser till att det finns material på hela nageln, som vissa inte gör mm. Jag rekommenderar alltid Izabella till mina väninnor.
Tack Bea!!!!!!!!!!
Du är fantastisk kund.
mvh IN
2009-02-05
Jennie
Bra påalla vis,har klippt mig hos Zelda och det har varit mycket bra, försöker verkligen ta reda på vad man vill som kund - vilket inte alltid är så lätt...
2009-01-29
Catta
Vill du ha en fantastiskt ansiktsbeh.och pilling med guld blad då ska du boka tid hos Sabaithong på Studio Best after.Tjejen är supper bra och hon tar bort dina hud maskar med maskin , du få underbart massag i naken och huvudet.Du kommer aldrig att glömma dena behandlingen.
Pröva på och du blir inte besviken.Det lovar jag
Catta
2009-01-29
Brigitta
Jag har varit på Best After många gånger.Susanne var väldig duktig, men den nya frifören Zelda är fantastiskt hon sprider gledje och vet vad kunder vill ha.Hon tar hand om dig trots att hon pratar så mycke.Ha litte tålamåd med henne så få hu det du vill ha.Underbar ung tjej.
Varmt rekomenderar.
Brigitta M
2009-01-04
Annette K
Att vinna första priset på en internationell tävling säger allt om Izabela. Jag rekommenderar dig att gå på nagelforum och läsa hennes blogg, intervju, titta på hennes nagel galleri och mycket mer. Hon är suverän, saklig, kunnig och proffsig. Tack Izabela.

Så vill jag bedömma salong Best After