BONNIER AB

Omdömen om BONNIER AB

2011-12-07

Lia

Akta!Fula prenumerationserbjudanden -lurendrejeri.

Lockar med tre tidningar per telefon, inte ett ord om att man säga upp prenumerationen för att inte åka på en faktura på flera hundra. Sämst kundservice, j-a lurendrejeri. Grrr....

2011-10-07

Johan

Uselt

Fick hem ett brev idag innehållande en påminnelsefaktura från Illustrerad Vetenskap (Får man skicka en påminnelse utan att först ha skickat en faktura?).

Tidigt i våras blev jag uppringd av försäljare och gick på erbjudandet att få 2-3 tidningar till ett bra pris, jag betalade fakturan väl före ffd sen var det inget mer med det.

Nu är jag tydligen skyldig Bonnier pengar för 6 månaders "prenumeration", 6 tidningar á 60 kr. + en tvivelaktig påminnelseavgift på 50 kr.

Jag tycker det är mycket tråkigt att ett så pass stort förlag/företag ska behöva använda sådana tveksamma metoder för att tjäna pengar, räcker det inte med att ge ut bra tidningar?

Dessutom är det inte helt lätt att få tag på någon att prata med då kundtjänsten endast har öppet 09-12 och 13-16 på vardagar.
Att sen inte deras hemsida www.kundtjänst.nu inte går att logga in på gör inte saken lättare..

Som sagt, mycket tråkigt. Blir till att hålla sig undan från allt som har med Bonnier att göra i fortsättningen!!

Mvh
Johan

2011-02-18

fittbonnier

Vem som helst kan beställa?

Man behöver inte uppge personnummer vid beställning av prenumeration, vilket resulterat i att jag fått hem tidningar jag inte vill ha och Bonnier vill ha bevis på att jag inte beställt dem. Tack som fan.

2010-12-30

Kris

Kundservice..?

Det var inga problem med själva erbjudandet jag köpte. Men det står klart att den sociala kompetensen är extremt låg på kundtjänsten. Jag ringde för att säga upp min prenumeration och blev rapad i örat, bortkopplad och av någon anledning var jag tvungen att upprepa flera gånger att jag ville säga upp min prenumeration trots att det var i princip det första jag sa.

2010-04-06

Johan A Johan A

Helt ok

Jag går alltid på telefonförsäljarnas snack.
Får hem 4 nummer av någon tidning och avbeställer.

Har aldrig varit något problem. Trevlig personal och enkla att ha och göra med. Dock långa telefontider

R1000925;Informationstjänster
R1001182;Organisationskonsulter - Övriga