Laddar...

Just nu 296 961 omdömen

Fler träffar Informationstjänster Stockholm

Bonnier AB

Tel 08 - 736 40 00, Kungsg. 49, 113 90 STOCKHOLM
1,67 Baserat på 12 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

12 omdömen för Bonnier AB:

RSS

2009-08-02

a.E

KIA

Då hänvisar jag dig till Filmstaden där du kan köpa 2 stycken biobiljetter..

2009-07-27

Kia

Värdelös Kundservice

Det är mer än 5 minuters väntetid sägs i 15 minuter. Andra företag säger att vi gör vårt bästa för att det skall gå så snabbt som möjligt. Här vill man att folk skall lägga på. Skandal de tar 29 kronor i porto för 2 biobiljetter. Dessutom är kundservice otrevliga när man ifrågasätter det. 2 biobiljetter är 5.50 i porto. Hade det varit ngt annat med i paketet hade jag förstått.

2009-04-06

a.E

Bonnier Tidskrifter AB

De som skriver ett omdömde om att tidningen fortsätter att komma blir bestraffad för deras egna inkompetens. Det framkommer så klart och tydligt att prenumerationerna fortsätter efter välkomsterbjudandet som jag antar att ni inte läst igenom. Och istället för att erkänna att ni inte läst vilkorena skyller ni ifrån er? :) Bonnier är helt okej, tidningarna duger. Leveransen är okej, allt sköts snyggt. Är det något är det bara att man kontaktar kundtjänst och man får hjälp. Sedan angående Telespec är inget bonnier kan stå för, det är inte deras tjänst. Har man ringt in och avslutat har man ett namn på personen. De ser via erat prenumerations nr om ni har ringt in, syns det inte har ni nog inte ringt.. Bonnier 3/5

2009-04-05

Mia

Jag tycker Bonnier är bra

För det första så är det upp till mig som kund att hålla reda på min egen prenueration(vilka nr som ingår, hålla koll hur lång min prenumeration är, ändringar mm), och att läsa avtalsvillkoren, kollar vad det är som gäller, det får ju stå för mig och att det är mitt fulla ansvar. Det var vad jag ville säga om detta

2008-11-21

Vår fantastiska värld

Ett försök att under förespegling av vetenskapstidning skriva ett alster i kvällstidningsjournalistikens tecken är och förblir ren idioti Bo Svensson

2008-11-21

2008-11-20

2008-11-20

2008-10-30

Camilla

Vecko Revyn

Jag ringde och sa upp prenumerationen för min dotter efter att ett ejbjudande hade gått ut. Trots detta fortsätter ni att skicka tidningen. Detta är andra gången som det händer då ni påstår att jag inte har ringt och sagt upp den. Konsekvensen blir ju att man absolut inte köper tidningen & upplyser andra om detta efter som jag vet att fler har blivit drabbade. Ni är dessutom fräcka och skickar en faktura för de nr. min dotter inte har beställt. Aldrig mer Vecko Revyn!

2008-07-07

Frü Bannad

Helt värdelösa

Ringde och sa upp en prenumeration men tidningarna fortsatte komma. Ringde då för att påpeka detta och fick meddelandet att min prenumerationsuppsägning aldrig registrerats! Fick ytterligare ett nummer och mailade då till Bonnier som först då registrerade min uppsägning! Likafullt var jag tvungen att betala de 3 nummer Bonnier hade skickat till mig, även om jag hade sagt upp prenumerationen i tid. För att slippa betala behövde de en telefonspecifikation, vilken kostar 30:-/månad. Då jag inte vet exakt när och från vilket nummer jag ringde skulle specarna i stort sett kosta mer än min skuld! Nej, aldrig mer Bonnier för mig och gå aldrig på deras erbjudanden!

2007-05-09

Fd kund

Otrevlig och oförstående kundtjänst

Ringde dem för att ett nummer av Illustrerad Vetenskap uteblivit. Personen i kundtjänsten ber om kundnummer och säger att det är ordnat och att tidningen kommer inom några dagar (bra!) OCH att det kommer en räkning på 54 kronor. Ska jag betala för ett nummer två gånger!? Nu lägger personen i kundtjänsten helt sonika på. Jag loggar in på deras sida (kundtjanst.nu) och avbeställer allt. Gissa vad som dök upp i brevlådan? ... Räkning på 54 kronor.. Jag ringer kundtjänsten igen och vill att dom återtar räkningen. Tydligen (?) ska jag ha gått med på villkor som gör detta omöjligt - inte hänt. Aldrig mer Bonnier och deras prenumerationer!

2007-05-08

magic

Prenumerera ej på dessa

ett stort svensk och hemskt företag som livnär sig på att skicka oönskad reklam i brevlådor för tidnignar du inte är intresserad av . Om du av förmodan börjar prenumerera på en av deras tidningar så tar de förgivet att du är intresserad av 20 andra tidningar de har oavsätt vad du än tycker så får du personlig rekalm i din brevlåda både under prenumerings tiden och upp till 3 veckor efteråt... Man får ringa till danmark om man vill få slut på det hela..

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Bonnier AB

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)