Lappdals Islandshästar

Omdömen om Lappdals Islandshästar

2011-11-23

Jenny

Rolig Ritt

Bra ordnat. Rätt person på rätt häst efter kunskap. Trevligt bemötande och fina hästar.
Vi hade en härlig tur i skogen.
vi kommer absolut tillbaka

2011-11-07

Annas gäng

En härlig tur ut i naturen!

Att komma ut i den friska luften, vackra miljön på hästrygg var helt underbart, vi kommer definitivt att komma tillbaka!

2011-10-13

Lars

Konstiga svar.

Försökt nå dom 2 ggr via mail för att se hur deras bokning ser ut och ev boka en tur.
Första mailet får jag inget svar på och det andra får jag jag ett svar som tydligt visar att dom inte ens läst vad jag skrivit.
(Beskriver vad jag är intresserad av och när dom ev skulle ha tid - svaret är att denna helg är fullbokad. Sen var det slut på svaret....)

Om man inte orkar svara/boka/ha kontakt via mail så kan det vara en bra idé att inte ha en mail adress på hemsidan.

2011-08-02

Bra turridning!

Fina hästar som var väldigt snälla,ingen tråkig uteritt utan mycket tölt och galopp :)

2011-08-02

Så roligt

Så roligt och trevligt att rida dessa fantastiska hästar i fin natur en underbar sommardag. Gulliga ledare som vägledde oss. Absolut att rekommendera! det gör vi gärna om.

2011-04-23

Kärrtorp

Värt varenda öre!

Nöjd igen efter en solig tur på utmärkta ridvägar, i fin skog och välskötta hästar. Bor rätt långt ifrån Åkersberga, men Lappdals är värt varenda öre, och varenda extra minut på SL.Ni som inte ännu upptäckt Lappals har något att se fram emot!

2011-04-02

turryttare

Toppen roligt!

Mysig miljö.Bra hästar. Fina ridvägar.Trevligt bemötande. Hit kommer vi gärna tillbaka.

2011-02-24

Jättebra!

2011-02-03

Johanneshov

Toppklass igen

Ännu en mycket trevlig tur på Lappdals med en omtänksam och engagerad turledare, på trevliga och välridna hästar. Tack för att ni förgyller tillvaron!

2011-02-01

Birgitta

Trevlig turridning!

Andra gången på kort tid jag varit på tur hos Lappdal. Mycket bra, välridna hästar. Här möts man inte av någon stress, man får vara med både innan och efter och pyssla om hästen om man vill. Härliga omgivningar! Turledaren var väldigt engagerad och delade med sig av sin långa erfarenhet inom islandshästvärlden. Jag kommer tillbaka!

2010-12-11

Helena L

Toppenritt i snön!

En kanontrevlig ritt i såväl underbar natur som på fina ridvägar. Ett musmigt julbord på Domarudden under tiden gjorde inte saken sämre!
Bättre julklapp kan man inte skaffa sig!

2010-06-10

Helena

Nöjd igen!

var med på en nätverksritt i maj på Lappdals; och var än mer nöjd denna gång också! Trevligt tempo, varierande natur att rida i och mycket bra hästar! Långt för mig att åka, men absolut "värt besväret". Bemötandet har jag inget att anmärka på; kanske inte översvallande men korrekt och bra!

2010-05-30

Lina

Skön dag

Jätteskön dag! Tyckte bemötandet var lite surt och tvärt, med tanke på att vi fått infon om att alla oavsett vana kunde följa med.... Men väldigt fina och snälla hästar.

2010-03-01

Gittan och kompani

Toppenritt i snön

Härlig tur i snön med jätte trevliga och pigga hästar i underbar natur. Trevligt bemötande. Vi ska börja att rida regelbundet.Det var så kul.Tack Lappdal!

2010-02-05

Toppen!

Toppen ridlektion. Snälla, välskötta hästar och bra instruktör.

2009-12-19

Helena

Toppenritt med julbord

Hej! Red för första gången en julbordsritt på Lappdals; toppenritt, fina hästar, tevligt tempo, bra tempo, ochett fräscht, ombonat julbord på Domarudden!

Något jag gärna gör igen och gärna rekommenderar!

Sport och fritid
R1001262;Ridhus, ridskolor, turridning