Omdömen om Texab AB
2012-01-27
Flyttade med Texab i december 2011 och kan bara säga att de var superbra. Jättebra bemötande. Snabba. Hjälpsamma och snygga killar! Väldigt bra. Priset var okey också. Rekommenderar Texab på det varmaste.
Kram Sara
2012-01-25
Martin
Kan bara rekommendera de. De var väldigt professionella och plastade och filtade in våra ömtåliga möbler utan begäran. De jobbade effektivt på fast pris...
Kommer definitivt köra de igen.
2011-10-05
Dubbeleric
Texab magasinerade en del bohag åt mig på Kvarnholmen i Nacka. När jag fick ut grejorna hade de skruvat sönder två våningssängar utan att informera mig och dessutom slarvat bort vissa delar. Jag fick rabatt, men dåligt ändå, tycker jag!
2011-06-19
I samband med en flytt så anlitade vi Texab för packning, flyttning och städning. De har varit otroligt hjälpsamma och vänliga i våra kontakter. Alla delar sköttes snabbt och effektivt och våra saker var riktigt ordentligt nedpackade. De små bekymmer som uppstod var de snabba med att lösa och alltid väldigt trevliga. Nästa gång vi flyttar så lär vi anlita dem igen och vi tipsar om att du borde göra det! :)
2010-03-16
evaelisabet
Begärde in offerter från flera flyttfirmor när min dotter skulle flytta från Stockholm till Göteborg. Texab var klart billigast, begärde mindre en hälften av vad den dyraste offererade. Anlitade dem och de utförde ett mycket bra jobb, trevliga killar som jobbade snabbt och omsorgsfullt, inget gick sönder. Självklart kommer jag att anlita dem nästa gång jag behöver en flyttfirma och rekommendera dem till den som behöver en sådan.

Toppenkillar som flyttade våra möbler och pinaler utan knot, väldigt försiktiga och hjälpsamma. Kommer att anlita dem igen när det behövs. Vi rekommenderar dem å det varmaste.