Omdömen om Olé-Olé
2011-05-28
JB
Mycket bra tapas till bra priser. Mat och dryck till i princip Spanien-priser. Även trevlig personal. Måste vara Stockholms bästa tapas-ställe!
2009-07-23
Oet
Har ätit där fem gånger (och skall dit för sjätte gången om en stund) och alltid gått därifrån mätt och nöjd. Kanonbra mat, trevlig personal...Klockrent!
2009-06-09
SS
En jätte mysig tapas restaurang som man gärna går till sommar som vinter, tycker dock att den är mysigast på vintern. Personalen är härliga och serviceinriktade. Synd på att man inte kan ta med hela släkten utan att boka hela lokalen..=) Nästan så att man känner att man befinner sig i spanien.
2009-01-23
Viola
Väldigt mysigt ställe på Kungsholmen. Jättegod och prisvärd mat. Bra sangria.
2009-01-21
Lena
Supergod mat och äkta sangria. Godast i stan.
2009-01-02
Sven
Gå hit och upplev den spanska atmosfären. Personalen är trevlig och maten är utmärkt!
2008-11-03
Lina
Ett av mina absoluta favoritställen i stan! God mat, gott vin, bra priser och trevlig personal. Ett litet hål i väggen som är väldigt mysigt och genuint.
2008-05-13
Fredrik
När vi blev tio minuter sena till vårt bokade bord hade personalen gett bort det till ett annat sällskap. Personalen var otrevlig och ovilliga att hitta en alternativ lösning. Har sällan eller sldrig blivit så illa bemött. Gå inte dit!
2008-02-08
Richard-John
Jättegod mat! Underbar personal!
2007-05-10
Evita
Otroligt goda tapas...trevlig personal...bra priser...vad mer kan man begära...besök den här restaurangen...
2006-10-30
Margareta
En mysig och genuin miljö. God mat, trevlig personal, underbara priser.
Mycket god margaritas. Vi bara stormtrivs på detta ställe.
2006-06-29
Stammis
Suverän mat och löjligt prisvärt. Genuin, trevlig atmosfär. Josés gaspacho är den enda värd namnet i Stockholm. Basta.
2006-06-06
Heja Real
Den enda äkta spanska Tapas resturangen i Stockholm. Så nära Spanien man kan komma.
2006-05-30
Gästen
Bra mat trevlig personal trångt och mysigt kort och gott en riktig pärlan Nä förresten kom inte hit och trängs med mig
Ok mat till ok priser. Dock ingen Wow upplevelse som iallafall jag vill ha då jag äter.