Ateljé Marie Fotostudio AB

Omdömen om Ateljé Marie Fotostudio AB

2012-05-06

Fredrik

Barn & bröllopsfotografering

Vi anlitade fotografen Peter för barnfotografering hemma i vår lägenhet då vi tyckte det skulle vara kul att inte vara i studiomiljö. Bilderna blev kanonfina och vi anlitade sen också Peter för vår bröllopsfotografering där bilderna togs utanför Masthuggskyrkan en solig februarieftermiddag. Även här blev bilderna jättebra. Som kuriosa kan nämnas att Peter kan knäppa imponerande högt med fingrarna för att påkalla barns intresse och blick vid fotografering :-)

Jeanette Rokas

Kanonduktig och proffsig studio!

Har anlitat Ateljé Marie och fotograf Peter Nilsson för flertalet fotograferingar och blivit väldigt nöjd varje gång. Jag rekommenderar honom och Ateljén varmt till alla som vill ha snygga och proffsiga bilder. Trevligt bemötande, service i världsklass och ett kanonfint resultat- varje gång! Prova du också!

Kenneth

tipptopp fotostudio

På Atelje Marie finns riktigt bra fotografer. Fotografierna på barn och vuxna blir bara så tipptopp.

Rickard Sohlin

Barnbilder blev suveräna!! TACK!!

Suverän service, trevlig personal och kunniga som bara den! Jag rekommenderar dem starkt!

William

Suveränt!

Riktigt bra bilder. Fastän lille Felix (7mån) var lite grinig lyckades vi få till fantastiska bilder. Förstoringen i ramen blev grym!
Tack för trevligt bemötande och extra tack till fotografen Peter som fick Felix på gott humör!
:-)

2011-12-06

Jasmine

Rekommenderas EJ!!!

Köpte en deal via Let´s Deal hos Atelje Marie och vilket felköp!!!! Kontakten/informationen och servicen har från början varit allt annat än bra. De svarar inte på mail skickade till sin infomail på hemsidan. Ringde och bokade fotograferingen och angav information om både Let´s Deal och vad vi hade tänkt oss. När vi skulle betala var det ingen koll på att det var ett Let´s Deal-besök, dessutom fick vi betala en hel del pengar utöver!!!! Vi fick ingen information om att det vi planerat fota kostade mer än vad dealen gällde för i något av våra telefonsamtal med Atelje Marie. I efterhand har det varit ännu rörigare och i slutändan sitter jag nu med en cd med 4 i princip oanvändbara bilder som inte ens är på vår familj och tusen kronor fattigare..... :-(

2011-12-20

Hej Jasmine! I det specialerbjudande du köpte ingår inte allt som du ville köpa. Vill du ha pengarna tillbaka så är du välkommen in. Hos oss råder ALLTID öppet köp om du som kund inte är nöjd.

Fotograf Peter Nilsson

Hanna

Topp

Vill tacka ateljé Marie för ett fantastiskt jobb och bilder lika så. Mycket nöjd. Toppen med allt!

Hanna

Tackar för de fantastiskt bra bilderna och för att ni förgyllde vår dag! En toppen ateljé!

Viktor Vitell

Som det skall vara!

Enkelt och med glimten i ögat. Lugnade ner både mig och flickvännen och resultatet blev jättebra. Hade blivit en femma om det inte varit för vädret - det tycker jag dom kunde styrt upp lite bättre :)

2011-06-13

vi skall ringa SMHI och klaga ;-)....tack för ett trevligt bröllop!

Fotograf Peter Nilsson

Jens & Camilla

Jättenöjd!

Var lite frågande först då jag såg de tidigare betygen men kan inte annat än att ge full pott!
Hade både kul och trevligt när vi fotade vår familj, och bilderna blev fantastiska. Fick också hjälp med att välja ut vilka vi skulle använda då det kändes svårt.

Fick ett mycket bra intryck och vi ses igen i augusti!

Trevlig sommar!

Sara och Tobias

Super nöjd!

Vill tacka Peter och Hanna på Ateljé Marie för ett fantastiskt bemötande och ett strålande jobb! Ni fick mig att slappna av trots min stora mage (hade gått 2 dagar över beräknad tid vid fotograferingstillfället). Jag tyckte det var så kul att bli fotad. Bilderna blev så mycket bättre än jag och min man ens hade kunnat tänka oss. Vi kommer garanterat tillbaka och fotar vår nyfödda stjärna inom kort! Tusen tack!

2011-05-30

Karin och Ola

Familjebilderna blev suveräna!

Tack för underbara bilder på vår familj.
Jag tycker vi bemöttes både proffsigt och underhållande av alla på Atelje Marie. Tjejen som tog emot oss va supertrevlig och fotografen, Peter tror jag han hette, var jätteduktig! Han lyckades få oss alla jättebra på bild och vi kände oss väldigt avslappnade framför kameran.
Vi bokade ett möte några dagar senare för att titta på alla bilderna. Herreguuud va svårt med så många bra bilder. Som tur var var tjejen jätteduktig på att hjälpa oss att välja, å gallra. Hit skall vi komma fler gånger!

2011-04-16

Louise

Rekommenderas!

Vi bokade tid på Atelje Marie efter att vi blivit rekommenderade av en god vän som låtit fota sina barn där. Vi måste säga att vi blev mycket positivt överraskade, både av bemötandet och av det proffsiga arbetet.
Bilderna blev verkligen jättefina och fotografen (Peter tror jag han hette) var superduktig på att få vår lilla Amanda att slappna av! Bilderna blev långt ifrån tråkiga gamla klassiska skolfotobilder. Istället för att fotografera henne i dom kläderna vi från början tänkt, så kom fotografen med egna förslag och det kändes verkligen som han hade rätt!
Prismässigt ligger dom kanske lite högre men det var helt klart värt varenda krona. Vi kommer tillbaka nästa år!

2010-08-12

Anna-Karin

Vi har gift oss...

Vi lät Peter fotografera oss ute vid Klippan. Underbara bilder med glädje och stil. Gott om tid och ingen stress. Vi lät göra ett Art-Album som blev otroligt fint. Vilka bilder toppen! Tack snälla Peter...

2010-08-11

nygifta

Tack för våra vackra bröllopsbilder!

Vi fotograferade oss för vårt bröllop innan sommaren och är mer än nöjda! Vi lät fotografen (Peter) få fria händer med fotograferingen som var både ute och inne i studion och blev verkligen positivt överaskade när vi såg bilderna. Annorlunda men häftigt och verkligen värt pengarna. Tack!

2010-08-11

Brudfoto

Mycket nöjd med allt. Bra priser vi har jämfört.
Tack snälla!

2010-03-13

Lena

Super!

Ja fick precis mina bilder på lillkillen! Måste säga att jag är kanon nöjd! Vilka fina bilder. Proffsigt mottagande och trevlig personal. Peter fotograferade lille Olle. Nu hänger världens finaste bild på väggen i många år framöver! Vi ses snart igen!

2010-01-22

Missnöjda

Mycket missnöjda!

Vi anlitade fotografen Peter Nilsson på Atelje Marie för vår bröllopsfotografering i somras, något som vi bittert fick ångra. Han var väldigt duktig på att ta betalt och lovade mycket, men tog sen inte uppdraget på allvar. Det var bara våra pengar han ville ha. Skandalöst!

Bägge två (far och son) var mycket trevliga och bemötande när de sålde på oss uppdraget. Men helt ointresserade när de väl hade fått pengarna. En gång kan de lura en, men i längden lurar de bara sig själva. För utan nöjda kunder som kommer tillbaka, vad ska de då leva av?

För rättvisans skull ska nämnas att vi fick ett bättre intryck av fadern Lennart än sonen Peter.

2010-02-09

Hej!
Vi vill börja med att ursäkta om vi visat upp en dålig service i ert fall. Vi är medvetna om att vi ibland inte hinner med och försöker anpassa oss för att bemästra dagar med mycket stress. Vi hoppas naturligtvis att ni är nöjda med era bilder eftersom det ändå är vårt huvudsyfte! Vad gäller priserna så håller vi ständig kontakt med andra fotografer för att kunna hålla en enhetlig prisbild, även om även vi önskar att vi kunde hålla lägre priser. Vi hade varit ytterst tacksamma om ni hade kommit in till oss och diskuterat ert missnöje så hade vi tillsammans hittat en lösning!

Peter

Nöje och kultur